SUSRET NA STADIONU

Sretan osmijeh Mile Horvat i poljupci Zdravka Mamića

31.08.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Slučajan i srdačan susret Mile Horvat i Zdravka Mamića obilježili su zagrljaji, osmijesi i poljupci. Besprijekorna linija lijepe sportske novinarke, koju je isticala suknja 'pencil' kroja, i preplanula put nisu mogli proći nezapaženo, baš kao i forma Zdravka Mamića, za koju je, kako doznajemo, 'kriva' teretana

Lijepoj televizijskoj voditeljici i sportskoj novinarki Mili Horvat promjena očito godi. Nakon što je u lipnju, nakon 13 godina rada, napustila HRT i postala djelatnica Hrvatske nogometne televizije, HNS-ove TV postaje, na kojoj ima svoju emisiju i na kojoj se mogu pratiti brojna nogometna zbivanja vezana uz domaći, ali i reprezentativni  nogomet, danas se pojavila na maksimirskom stadionu, na treningu reprezentacije uoči sraza s Turskom.

Mila je u Francuskoj pratila Europsko nogometno prvenstvo, a dio ljetnih mjeseci je, kako doznajemo, provela na Jadranu. Povratak radnih obveza dočekala je s osmijehom na licu. Kao i Zdravka Mamić, koji se, premda je u srpnju napunio 57 godina, također može pohvaliti besprijekornom linijom. Za to je, tvrde znalci, zaslužan mukotrpan rad u teretani koju Zdravko, navodno, svakodnevno posjećuje. Kratki i srdačni susret prvog čovjeka Dinama i lijepe voditeljice zabilježili su fotografi na maksimirskom stadionu.