POPUT CHER

Neprepoznatljiva Minea očarala kosom i dekolteom

31.08.2016 u 11:30

Bionic
Reading

Minea još uvijek pamti lijepe uspomene sa snimanja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pa je, prisjetivši se svojih transformacija, na Facebooku objavila fotografiju jedne od svojih najboljih preobrazbi. Crna perika i seksi kostim pretvorili su je u jednu od najpoznatijih zabavljačica svjetske glazbene scene, Cher

'Sjećam se svog nastupa u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', bilo je to predivno iskustvo. Uskoro kreće nova sezona. Jedva čekam', napisala je Minea. Na svoje nezaboravne dane provedene u tom showu obožavatelje je podsjetila fotografijom kada se transformirala u Cher.

'Samo plavuša, tamno nikako', 'Lijepo ti stoji', 'Jednostavno najbolja i super, odlična', samo su neki od komentara koje su joj uputili njezini obožavatelji nakon objave fotografije.

Pjevačica je kroz 'Tvoje lice zvuči poznato' pokazala da ima imitatorskih i glumačkih talenata te da je prava zabavljačica. U showu je dominirala svojim seksi izdanjima. Osim kao Cher, gledali smo je kao Nancy Sinatru, Kylie Minogue, Jennifer Lopez i Ruslanu.

Minea je ljeto provela radno, vodeći InMagazin te nastupajući sa svojim bendom po Hrvatskoj. Uskoro je očekuju nastupi u Njemačkoj i Sloveniji te rad na novim singlovima.

Ovdje se prisjetite Mineine transformacije u Cher.