ŽIVI PUNIM PLUĆIMA

Privatni i poslovni preporod Frane Lasića

26.08.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Glumac i pjevač Frano Lasić u svibnju je proslavio prvu godišnjicu braka s 30 godina mlađom Beograđankom Milenom Matić. A četvrti brak mu, čini se - godi. Supruga i on ljetne mjesece proveli su u njegovu rodnom Dubrovniku, viđeni su i u Jelsi na otoku Hvaru, nakon čega je Lasić prionuo novim poslovnim izazovima. Uskoro ćemo ga moći gledati u ulozi negativca u RTL-ovoj seriji 'Budva na pjeni od mora'

Frano Lasić proživljava drugu mladost. U Beogradu je prošle godine imao prvi koncert nakon 30 godina s kojim se ponovno okrenuo glazbenoj karijeri, a stižu mu i glumačke ponude. Idućeg tjedna moći ćemo ga vidjeti u ulozi negativca, grofa Graziana u RTL-ovoj seriji 'Budva na pjeni od mora'.


Glumac je sretan što se našao u popularnoj seriji


Glumit će negativca, grofa Graziana

Hrvatski glumac i pjevač utjelovit će lik opasnog grofa, negativca Graziana koji će u Crnu Goru doći kao potencijalni investitor novog poslovnog pothvata moćnog tajkuna Save Bačića. Prvi susret dviju vrlo jakih osobnosti obilježit će neugodne situacija i to zbog Mile koju glumi Leona Paraminski, a koja će se na poslovnoj večeri u Cetinju sukobiti s grofom zbog njegove burne prošlosti.

Lasić kojeg gledatelji, među ostalim, pamte i iz dramske serije 'Ruža vjetrova' ne krije zadovoljstvo što će raditi s producentskom ekipom iza koje stoje braća Karadžić, Milan i Milutin.


Uživao je boraveći u Crnoj Gori


Frano kao negativac dolazi pomrsiti račune Savi Bačiću kojeg glumi Milutin Mima Karadžić

Glumac je u sretnom, četvrtom braku s 30 godina mlađom Beograđankom, modnom stilisticom Milenom Matić. Upoznali su se prije četiri godine preko zajedničkog prijatelja u Beogradu gdje je Frano otvorio noćni klub. U svibnju prošle godine vjenčali su se u restoranu Klub književnika u centru Beograda, a na vjenčanju je poznati Dubrovčanin zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima. Sa suprugom je i poslovno povezan jer mu je ona menadžerica.

Uza sve, Frano je u listopadu prošle godine postao djed. Unuk Leon dijete je njegova najstarijeg sina Janka Lasića kojeg je Frano dobio u braku s prvom suprugom Majom Nikšić.


Sa suprugom Milenom upoznao se prije četiri godine