ANA BEGIĆ TAHIRI

'Tridesete su mi donijele ono najljepše - dijete i brak'

27.08.2016 u 09:26

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić Tahiri je pravi dokaz da se sve može kad se hoće – i imati sretan brak i biti posvećen djetetu, ali i biti aktivan u svojoj karijeri. Ljeto joj je bilo radno, ali je našla vremena za odmor s obitelji, a nama je otkrila kako će danas proslaviti 37. rođendan, boji li se starenja te što očekuje od četrdesetih

Čim je došla s mora, glumica se bacila na posao. 'Počinju mi probe s Teatrom Moruzgva, tekst Nine Mitrović, a Ecija Ojdanić i ja jedna ćemo drugoj pomagati i uskakati jer alterniramo jedna drugoj. Osim toga, s Januszom Kicom u HNK-u počinjemo raditi predstavu 'Ljudi od voska' po tekstu Mate Matišića. Premijera će biti 30. prosinca, tako da ću imati kazališni kraj godine', ispričala je Ana.

Oduševljena je nedavno završenom turnejom na kojoj je bila s Kerekesh teatrom. 'Bilo nam je genijalno, odigrali smo 10 predstava i ni jednu nismo 'popušili' zbog lošeg vremena. Dobro smo se zabavljali i kajkavštinu donijeli na obalu, što je bilo vrlo dobro primljeno. Putovali smo od Novalje do Imotskog', kaže glumica koja je nakon kazališnih obaveza otišla na zasluženi odmor s obitelji, kćeri Lanom i suprugom Danielom.

Uvijek nasmiješena i pozitivna Ana danas će slaviti 37. rođendan. 'Neću imati neko spektakularno slavlje. Veselim se što mi je prijateljica preuzela kultni kafić na Bukovcu, 'Zvižduk s Bukovca', nazvan prema knjizi pokojnog književnika Zvonimira Milčeca koji je bio moj susjed i veliki prijatelj tako da ću rođendan proslaviti ondje, ali 3. rujna', otkrila je.

Tridesete su joj, ponosno ističe, donijele samo ono najbolje u životu. 'Dobila sam nešto najljepše, dijete i brak. Dobila sam i više samopouzdanja', kaže glumica. Godina i starenja se nimalo ne boji.

'Ako mi četrdesete budu upola dobre kao tridesete, nitko sretniji od mene. Gledam kolegice koje u četrdesetima izgledaju više nego genijalno i rade više nego ikada, tako da se nadam da ću i ja ići njihovim stopama. Nekako sam sama sebi bolja kad imam posla', ističe Ana.

Veceras u Herceg Etno selu Međugorje #tour #kerekeshteatar #ljubaf #day4

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

Glumci u Zagvozdu #GUZ #tour #day6#kerekeshteatar #ljubaf

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

S Kerekesh teatrom Ana je prošla cijelu obalu...

... a nakon turneje je bilo vremena za odmor i uživanje s obitelji

Mi??

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on


Sa suprugom Danijelom glumica je u braku šest godina

B-day

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on