ASISTENT MARKO MATIĆ

Maja Šuput odgovorila na glasine o tajnoj vezi

24.08.2016 u 18:36

Bionic
Reading

Otkad je u siječnju angažirala Marka Matića za svog asistenta koji je prati na svim gažama diljem Hrvatske, pojavila su se i nagađanja kako su se Maja i Marko s vremenom zbližili. Vrhunac svega priča je o njihovoj tajnoj vezi i zarukama koju su danas objavili mnogi mediji. Maja, koja trenutno uživa na grčkom otoku Mykonosu, odlučila se oglušiti na napise o novoj ljubavi, no nije izostavila objaviti simboličan post na Instagramu na tu temu i time je zapravo poručila kako ondje gdje ima dima, često ima i vatre

'Ljubavnik ili samo suradnik?', pitanje je koje se postavlja otkad je Maja Šuput u siječnju angažirala zgodnog Marka Matića za svog asistenta. Suradnja i zajednička putovanja na Majine gaže proteklih mjeseci, na koje je Marko prati, rezultirali su romansom, piše Story. Na prve upite o Marku kao njezinu novom odabraniku, Maja je priču o ljubavi demantirala u travnju, za tportal izjavivši kako je Marko samo njezin djelatnik koji voli puno raditi, a ona vrijedne voli i nagraditi ponekim zajedničkim izlaskom.

Na današnje brojne natpise o njihovoj tajnoj vezi, Maja se odlučila oglušiti jer trenutno je na odmoru na grčkom Mykonosu, a čini se kako Marka Matića nije povela. No, jednu rečenicu, koja bi se mogla shvatiti kao komentar o vezi s Markom, ipak je objavila na Instagramu.

'Nije što nam je suđeno, već što nam je nuđeno...', poručila je Maja o svom 'najboljem asistentu ikada', kako mu tepa.

Maja na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke fotografije. One su uglavnom snimljene, kao i kratki videozapisi, na odlascima s gaža. Marko joj, doista, možda nije suđen. Ali je uvijek tu kad je Maja u Hrvatskoj. Na fotografijama s njezinih inozemnih putovanja Marka - nema. Zasad.

Nije kome je nuđeno vec kome je suđeno...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

24/7 on duty ??????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Best asistent ever ?????? 24/7 on duty ????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on