PRESLADAK PRIZOR

Edo Maajka poput princa kojeg vole čak tri princeze

25.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Edo Maajka uživa u skladnom obiteljskom životu, a sa svojom obitelji trenutno boravi u Hrvatskoj. Često ih se može vidjeti kako šeću parkovima koji se nalaze u neposrednoj blizini njihova stana u Zapruđu, kao i parkom Bundek gdje najviše vole provoditi vrijeme. Tata Edo najviše uživa sa svojom jedinicom, a uigrani tandem katkad u šetnju povede i male Yasminine prijateljice

Edo i supruga Lilach stigli su iz Izraela, gdje žive posljednjih godina, s njihovom kćeri Yasmin te Lilachinom kćeri iz prvoga braka, May. Kako su ljubitelji prirode, često onamo odlaze napuniti baterije, a posebno uživaju u društvu svoje četverogodišnje kćeri Yasmin. Preslatka fotografija iz jedne takve šetnje pokazuje kako tati Edi nije teško izaći na kraj ni s trima djevojčicama, svojom Yasmin i njezinim dvjema prijateljicama.   

Glazbenik se zbog ljubavi preselio u Tel Aviv gdje je postao pravi obiteljski čovjek. Više puta je isticao kako se uz malenu Yasmin preporodio i postao pozitivniji te da je nakon njezina rođenja doživio 'bejbi zen'. Jedno vrijeme mu je pao interes za sve mimo djece i dječjeg sadržaja pa je napisao dosta dječjih pjesmica, za koje planira napraviti glazbu i crtiće. 

Osim što je na koncertnoj turneji, posljednjih nekoliko mjeseci Edo aktivno radi na novoj glazbi te je predstavio singlove 'No pasaran' i 'Ojojoj'. Nedavno je s grupom Kultur Shock objavio dvije pjesme 'Staza manjine' i 'Sloboda'.


Edo se s Lilach vjenčao u Zagrebu, u travnju 2011. godine