NEODOLJIVA VODITELJICA

Kao morska sirena: Savršeno ljeto Renate Sopek

23.08.2016 u 16:03

Bionic
Reading

Senzualna Renata Sopek pokazala je već da zna kako privući pažnju svojih obožavatelja pa kad je nema na televiziji, rado na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima su njezine čari u prvom planu. Osim što je pokazala kako uživa, televizijska voditeljica i instruktorica fitnessa u novoj je videosnimci koju je postavila na Instagram ponovno oduševila svoje obožavatelje te ih još jednom podsjetila na svoje savršeno tijelo

Kao i brojne domaće i svjetske zvijezde, Renata je za ljetovanje odabrala Jadran. Među ostalim, uživala je u Vodicama i na Pagu, a upravo je odande snimila najviše fotografija koje je podijelila sa svojim fanovima. Maštu im je zagolicala i najnovijom snimkom kupanja u moru odakle im je poslala i poljubac.

Lijepa voditeljica strastvena je zaljubljenica u sport pa ni na ljetovanju ne miruje. Ako u mjestu gdje ljetuje nema fitness centra, Renata trči i pliva. Rado se izlaže suncu, no pazi da to bude u prijepodnevnim ili tek u poslijepodnevnim satima, kad je sunce najmanje opasno.

Renata je završila treću godinu studija na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays, a za ostvarene rezultate i ove je godine dobila pohvalu dekana. Ovo ljeto bacila se na pisanje završnog rada, a najesen se vraća u školske klupe.

#summer2016 #summermoments #islandofpag

A video posted by Renata Sopek (@renatasopek) on

#summer2016 #summermoments #relaxed

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on

#summer2016 #vamosalaplaya #islandofpag #shoobybeachbar

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on

#summer2016 #mermaid #salty #photobyfabiosimicev

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on

????????????

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on