BRAČNI PAR RAĐA

Dino i Viktorija: Vatreno slavlje za 15 godina braka

23.08.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Nakon ljetne turneje po dalmatinskim otocima s djecom, Viktorija i Dino rađa svoju su 15. godišnjicu braka, kako doznajemo iz izvora bliskih paru, proslavili na večeri uz obitelj i prijatelje. Njihovo vjenčanje 2001. godine bilo je jedno od originalnijih na ovim prostorima. Naime, par se vjenčao na brodu usidrenom kraj otoka Korčule, a bračne zavjete odmah nakon poljupca proslavili su skokom u more

Kad su prije petnaest godina započeli svoju vezu, Splićani su mahali glavom i podizali obrve u čudu, no ljubav Viktorije i Dine Rađe pokazala se jednom od najskladnijih na hrvatskoj javnoj sceni. Poznati splitski par 20. kolovoza proslavio je 15 godina braka u kojem su dobili dva sina, Roka i Niku, te jednom drugom bili i ostali najveća podrška. Slavlje je bilo veselo u krugu obitelji i najbližih prijatelja, kao i svake godine.

Vjenčali su se ljeti na moru jer Dino je oduvijek volio za ljetnih mjeseci odlutati nekamo na morsku pučinu. Njihova svadba na Rađinoj jahti 'Duje' usidrenoj kraj otoka Korčule daleko od znatiželjnih pogleda, samo uz kumove, Petra Grašu i Maju Batarelo, Viktorijinu prijateljicu iz školskih klupa, bila je jedna od najopuštenijih ikada. Nakon izmjene bračnih zavjeta i poljupca slavili su skokom u more, otkrio je kasnije Dino Rađa.


Dino i Viktorija upoznali su se 1995. u zagrebačkom restoranu Atlanta 

Kad su se upoznali prije skoro dvadeset godina, Dino je već tada bio proslavljeni košarkaš u braku, a Viktorija Miss Dalmacije i pjevačica u usponu. Zoran Škugor, Viktorijin tadašnji menadžer, davno je opisao prvi susret današnjih supružnika.

'Predložio sam joj da dođe u Zagreb i počne pjevati. Te godine Miss Hrvatske postala je Anica Martinović, a ja sam s Viktorijom započeo snimanje albuma. Led je probila pjesmom 'Nema veze'. Za njezinu karijeru puno je važniji bio ručak u zagrebačkom restoranu Atlanta. Ondje su sjedili njezin današnji suprug Dino Rađa i Toni Kukoč. Između Viki i Dine odmah je zaiskrilo. Kad se preko ljeta vratio u Split, odmah su prohodali, a on ju je vozio na gaže', ispričao je svojedobno Zoran Škugor za 24 sata. Dino je zbog Viktorije napustio tadašnju suprugu Željanu koja mu je rodila sina Duju.

Viktorija i Dinina bivša supruga danas su u dobrim odnosima te primjer kako bivša i sadašnja supruga, unatoč svim predrasudama, u životu mogu biti prijateljice kad to žele.