KOŠARICA SDP-U

Pjevač Gazdi objasnio zašto su otkantali Marasa

23.08.2016 u 11:16

Bionic
Reading

Nije ni počela prava kampanja, a već se zakuhalo. 'Rokeri s tamburama', Gazde, odlučili su reći 'ne' SDP-u, na čijih su nekoliko skupova trebali svirati. Neočekivana odbijenica markuševačkih glazbenika razljutila je Gordana Marasa toliko da je napisao status na Facebooku i dao se u istragu - tko je to zabranio Gazdama da nastupe na predizbornim skupovima Narodne koalicije. Frontmen i izvršni producent Gazdi, Marko Bujanović, za tportal je iznio razloge za odluku o odustajanju

'Ne treba dizati priču do nepotrebnih daljnjih tenzija. Jednostavno smo nakon loše reakcije dijela naših fanova na spomen koncerata Gazda u organizaciji Narodne koalicije odustali od toga', rekao nam je Marko Bujanović.

Želeći biti fer prema svima, naglasili su, kaže, da će se suzdržati od bilo kakvog angažmana za bilo koju političku stranku ili koaliciju sada i u budućnosti.

'Mislim da je logično da nitko ne treba raditi protiv svoje publike i fanova ako nas oni ne žele vidjeti u političkoj areni. A sad nas gledaju pod povećalom i svaki naš korak svi žele protumačiti protiv nekoga ili u korist nekoga. Držat ćemo se glazbe jer na naše koncerte ionako dolaze zadovoljni ljudi svih političkih opredjeljenja i tamo ne debatiramo o politici, nego pjevamo. Glazbom se ne bavimo radi problema, nego radi zadovoljstva i ljubavi', poručio je frontmen i izvršni producent Gazda.
 
Gazde su se oglasili i na svom profilu na Facebooku: