KOMAD ZA PET

Nina Violić uskoro će mnoge ostaviti bez riječi

23.08.2016 u 11:30

Bionic
Reading

Putovanje u Portugal bilo je možda jedini predah Nine Violić ovog ljeta, ispunjenog pripremama za novi kazališni komad u režiji Senke Bulić, 'Lampedusa Beach' talijanske dramatičarke Line Prose. U njemu se poznata glumica pojavljuje u posve neprepoznatljivom izdanju koje publiku zasigurno neće ostaviti ravnodušnom

Malo je toga što glumica Nina Violić ne može izvesti na kazališnim daskama. Zna to i Senka Bulić koja ju je angažirala u svom novom projektu za koji su se pripremale cijelo ljeto. Senka je jučer objavila fotografiju ususret premijeri u Tvornici kulture, a ona je sasvim dovoljna da zaintrigira javnost. Riječ je o drami Talijanke Line Prose 'Lampedusa Beach', monologu u izvedbi Nine Violić, drami koja progovara o počecima velike migracijske krize koja je protekle godine kulminirala u Europi.

U pauzama priprema za novi kazališni komad Nina si je ovog ljeta priuštila putovanje u Portugal s kćeri Rozom. Za razliku od prošle godine, kad je bila nerazdvojna od svog partnera, beogradskog glumca Milana Marića, ovog ljeta nisu viđeni zajedno. Dok je Nina bila u Portugalu, Milan je bio na Sarajevo film festivalu, na kojem je prikazan film 'Vlažnost' u kojem glumi.

Proteklih mjeseci Marić je boravio u Rusiji zbog snimanja novog filma, a Nina je bila zaokupljena i europskom turnejom s predstavom 'Evanđelje' Pippa Delbona. Veza na daljinu možda ih je udaljila, no kad je Nina u pitanju, kod nje nikad nisu vrijedila neka pravila po kojima se drugi vode u životu.


Nina i Milan Marić snimljeni prošle godine u lipnju