SLAVI ROĐENDAN

Kim Cattrall jača od bolesti: Život je sad ljepši!

22.08.2016 u 16:59

Bionic
Reading

Zvijezda serije i filma 'Seks i grad' jučer je proslavila 60. rođendan, a tim je povodom na svom Instagramu objavila i fotografiju plesa s nepoznatim muškarcem potpisavši je: 'Šezdesete, volim vas! Postaje sve bolje i bolje'. Situacija nije bila tako idealna prije pola godine kad se Kim borila s kroničnom nesanicom i depresijom zbog kojih je morala otkazati nastup na londonskom West Endu nekoliko dana prije kazališne premijere

Za Kim Cattrall na životnom obzoru napokon je zasjalo sunce. A to je i sama priznala. Jučer je poznata glumica proslavila 60. rođendan koji joj je na Instagramu čestitala i kolegica, s kojom je donedavno bila u svađi, Sarah Jessica Parker.

Kim se na rođendan pohvalila fotografijom nezaboravnog tuluma s nepoznatim muškarcem, natuknuvši kako su najteži dani napokon iza nje. Kalvarija je za Cattrall počela krajem prošle godine u Londonu kad je zbog zdravstvenih tegoba otkazala važnu predstavu na londonskom West Endu samo nekoliko dana prije premijere. U lipnju je napokon otkrila kako je patila od kronične nesanice koja joj je životnu svakodnevicu pretvorila u kaos.

'Osjećala sam se slikovito rečeno - kao da mi gorila sjedi na prsima. Dogodio se u meni taj emocionalni cunami i ostavio u meni ogromnu prazninu', rekla je Cattrall.

Sixty and loving it! Getting more & more interesting all the time.

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

The Pagoda @kewgardens on a lazy Sunday afternoon....

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on