NE PROPUŠTA FESTIVAL

Severina i Igor zvijezde crvenog tepiha u Sarajevu

19.08.2016 u 16:18

Bionic
Reading

Kao i mnogo puta dosad, splitska pjevačica zablistala je na festivalu u Sarajevu, u kojem je sinoć u društvu supruga gledala film 'Dobra žena' beogradske glumice i redateljice Mirjane Karanović. Atraktivna zelena haljina s Lanvinovim potpisom bila je pun pogodak za Severininu sarajevsku noć

U fokusu novinara i fotografa sinoć je na crvenom tepihu 22. Sarajevo film festivala bila Severina. Pjevačica, a po potrebi i glumica, Splićanka je već godinama redovita gošća tog filmskog festivala, a jučer je privlačila poglede u atraktivnoj zelenoj haljini te u zagrljaju supruga Igora Kojića, od kojeg se ovog ljeta ne odvaja.

'Jedva sam čekala doći. Ovdje sam provela divne trenutke, a što me tek čeka!?', rekla je Severina za portal Klix.ba. U Sarajevu joj je društvo pravila i prijateljica, direktorica marketinga Agrokora Iva Balent.

Severina za Sarajevo uvijek rezervira posebnu haljinu, a ovaj put to je bila zelena Lanvinova kreacija. Svojim dolaskom Seve je željela pružiti podršku poznatoj beogradskoj glumici Mirjani Karanović, čiji je film 'Dobra žena', koji je imao premijeru na festivalu Sundance, jučer prikazan u Sarajevu.

Sarajevo, ljubavi moja ❤ #sarajevo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

#sarajevo

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on