RASPRAVA NA INSTAGRAMU

Krstulović i Bradač šale se na račun bivših muževa

19.08.2016 u 14:38

Bionic
Reading

Bivša manekenka Kristina Bradač, danas modna dizajnerica i vlasnica brenda Mariposa, oglasila se prije nekoliko dana na Instagramu šaljivim postom koji nije ignorirala njezina dugogodišnja najbolja prijateljica Branka Krstulović. Osvrnule su se malo na prošlost i bivše supružnike - Kristina na Darija Smoju, nogometaša od kojeg se razvela prije pet godina, a Branka na Sandija Cenova, s kojim je vrlo kratko bila u braku sredinom devedesetih

'Prvi se muževi u vodu bacaju', stoji u postu Kristine Bradač koji je nasmijao njezine najbliže prijateljice na Instagramu. Komentara na tu temu bilo je mnogo, a među prvima svoje je mišljenje otkrila Branka Krstulović napisavši kratko i jasno na talijanskom: 'E vero.' (Istina je.)

Branka i Kristina bliske su prijateljice već skoro 20 godina, a kako se u životu slažu oko mnogo čega, složile su se i oko bivših muževa koji su za njih sada daleka prošlost. Bradač se 2011. razvela od nogometaša Darija Smoje, s kojim je bila u vezi 11 godina, od kojih šest godina u braku. Kristina je kasnije izjavila kako ju je razvod zamalo slomio, a danas je u sretnoj vezi s Mirom Radićem.

Branka Krstulović u vrijeme svoje manekenske karijere i nakon osvajanja titule Miss Hrvatske 1994. bila je u braku sa Sandijem Cenovom, a on se ubraja među najkraće bračne veze u Hrvatskoj. Branka se 2002. udala za Hrvoja Krstulovića, s kojim danas ima tri sina.

A sta reci!!#truestory #lifequotes ????❣

A photo posted by Kri?????? (@kristinabradac) on

Post je komentirala i Milica Urban, podsjetivši kako njezin suprug Damir Urban već ima jedan brak iza sebe, a lajk je ostavila i Jelena Veljača, koja je bila u braku s Jankom Popovićem Volarićem. Prošle godine udala se za glumca Dražena Čučeka, s kojim ima kćer Lenu.