'VJEČNO SMO OBITELJ'

Fotka koja je sve iznenadila: Oprost bivšem suprugu

17.08.2016 u 15:54

Bionic
Reading

Sedam godina braka sa slovenskim plesačem i fotografom Primožem Dolničarom završilo je ružnim razvodom koji se rastezao po medijima. Čak šest godina glazbenica i spisateljica borila se za skrbništvo nad sinom Gašperom, kojeg je napokon i dobila, a sada je, čini se, odlučila obnoviti dobre odnose s bivšim suprugom. Anđa Marić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se sretno osmjehuje u društvu bivšeg supruga i sina uz znakovitu poruku nakon svega što su prošli: 'Vječno smo obitelj'

'Evo. Da crkne od muke ina sutkinja. Vječno smo obitelj, jbg', napisala je na svom profilu na TwitteruAnđa Marić, objavivši fotografiju na kojoj je zajedno sa sinom Gašperom i bivšim suprugom Primožem Dolničarom. I to bi možda prošlo i nezamijećeno da se po medijima nije godinama pisalo o mučnom razvodu braka glazbenice i spisateljice Anđe Marić te slovenskog plesača i fotografa Primoža Dolničara, što ju je čak koštalo zdravlja.

Njihova ljubavna priča bila je poput bajki i Anđa je uvijek o svom suprugu iznosila hvalospjeve i govorila koliko je sretna s njim. Kruna njihove ljubavi bilo je rođenje sina Gašpera, a onda je nekako sve krenulo nizbrdo. Sedam godina braka otišlo je u vjetar kada je Anđa doznala kako je suprug vara s njezinom prijateljicom, koja je s njim ostala i trudna dok je još bio u braku s Anđom.

'Nisam vjerovala da me vara sve dok mi nije pokazao snimku seksa s drugom ženom u našem bračnom krevetu', otkrila je prije šest godina u intervjuu Danijeli Trbović u emisiji 'Osmi kat'. Tada je rekla i kako ju je Primož maltretirao psihički te da je njihov brak zapravo bio loš, no ona mu nije imala snage reći da je toga dosta.

Beautiful Ljubljana

Fotografiju objavljuje andjamarics (@andjamarics)


I tada su krenule svađe i prepucavanja oko skrbništva nad djetetom, nakon čega je Gašper pripao njoj. Tijekom šest godina borbe na sudu u jednom trenutku Anđa čak nije smjela ni vidjeti sina, a sve zbog sutkinje koja je očito imala nešto protiv nje. Sve se promijenilo dolaskom nove sutkinje koja je skrbništvo na kraju dodijelila majci, a Primožu Dolničaru naredila plaćanje alimentacije.

Fotografija bivših supružnika sa sinom nastala je jučer u Ljubljani

Silan pretrpljeni stres doveo je do toga da je Anđa Marić u međuvremenu oboljela od multiple skleroze, no svim silama se trudi dobiti i tu bitku. Stoga je sve začudilo kada je nakon svega što je prošla na svom Twitteru objavila gore spomenutu fotografiju, nastalu nakon što je otišla u Ljubljanu po sina koji je u Sloveniji proveo dio ljetnog odmora s ocem.