OBITELJI NA OKUPU

Idilični odnosi slavnih bivših supružnika i novih partnera

21.08.2016 u 07:32

Bionic
Reading

Da razvodi ne moraju uvijek nužno završiti ružno po odnose bivših supružnika, dokazuju i Jennifer Lopez i njezin bivši suprug Marc Anthony. Latino pjevač objavio je fotografiju sa svojom sadašnjom suprugom tijekom koncerta Lopez u Las Vegasu, a potom je i nova gospođa Shannon De Lima Muniz na svom Instagramu stavila fotografiju bivših supružnika s novim odabranicima, na kojima su svi zagrljeni i nasmijani. To je, čini se, postao sve češći slučaj u životima bogatih i slavnih, a začetnicima tog 'trenda' mogli bismo smatrati glumce Demi Moore i Bruce Willis

Rijetki su trenuci da se bivši supružnici mogu pohvaliti dobrim odnosima nakon rastave braka, a to se posebno odnosi na svijet bogatih i slavnih. Iznimke su to, ali ipak postoje, kao na primjeru bivših supružnika, pjevača Jennifer Lopez i Marca Anthonyja. Svoj sedmogodišnji brak, u kojem su dobili blizance Maxa i Emmu, okončali su 2011. godine, krenuli svatko svojim putem i pronašli nove ljubavi. Jennifer Lopez u vezi je s plesačem Casperom Smartom, dok je Marc Anthony vezu s manekenkom Shannon De Lima Muniz okrunio brakom.

Last night at @JLo #AlliHave show w/ @shadelima and @magnusmediausa team.

Fotografiju objavljuje Marc Anthony (@marcanthony)

Fotografija Marca Anthonyja snimljena tijekom nastupa Jennifer Lopez

I tako su postali velika sretna obitelj, što su dokumentirali i ovih dana, kada su Marc Anthony i njegova supruga došli u Las Vegas kako bi pogledali live show Jennifer Lopez. Nakon nastupa bivši supružnici odlučili su ovjekovječiti taj trenutak. Jennifer i Marc stali su jedno pored drugog i zagrlili se, a potom su pokraj njih stali i njihovi odabranici pa se na kraju na fotografiji svi grle i smiju. 'Nevjerojatan provod u Vegasu,  #jlo. Nevjerojatan show! Čestitam draga!' napisala je na svom Instagram profilu Shannon De Lima Muniz, dok je njezin suprug, ujedno bivši suprug Jennifer Lopez, objavio fotografiju iz VIP dijela tijekom koncerta.

Having an amazing time in Vegas #jlo all I have amazing show. Congrats baby! ??????

Fotografiju objavljuje SHANNON DE LIMA MUÑIZ (@shadelima)

Svi na okupu: Shannon De Lima Muniz, Marc Anthony, Jennifer Lopez i Casper Smart

Cijeli taj trend još su prije devet godina započeli bivši supružnici Demi Moore i Bruce Willis, kada su se svi zajedno, uključujući i tadašnjeg supruga Demi Moore, Ashtona Kutchera, pojavili na crvenom tepihu povodom premijere Willisova filma. Svi zajedno nasmijani i zagrljeni, pozirali su fotografima s kćerima Rumer i Tallulah.


Bruce Willis s kćerima Rumor i Tallulah, bivšom suprugom Demi Moore i njezinim tadašnjim
suprugom Ashtonom Kutcherom


Slavica Ecclestone i Fabiana Flossi šeću Dubrovnikom ruku pod ruku, dok je iza njih Bernie Ecclestone

Ovog ljeta Dubrovnikom su prošetali Slavica Ecclestone i bivši suprug Bernie Ecclestone sa svojom novom suprugom Fabianom Flossi. Sličnih slučajeva ima i kod nas. Tako je već dobro poznato kako su nakon razvoda u odličnim odnosima ostali Sanja Duggan i Frane Barbieri, iako su se oboje okrenuli novim ljubavima - Sanja se udala za Krešimira Čorka, a Frane je sreću pronašao s Vanjom Halilović. Trinaest zajedničkih godina proveli su i Larisa Lipovac i Goran Navojec, koji su nakon razvoda također ostali dobri prijatelji, a često znaju i zajedno zatulumariti u društvu Larisina novog dečka Hrvoja Jelinčića