POLITIČKI SKANDAL

Fotka iz Hrvatske digla buru: Ivanka Trump s Putinovom djevojkom?!

16.08.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Američki mediji su na nogama nakon što je kći Donalda Trumpa, republikanskog kandidata na predstojećim američkim izborima, na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je s bivšom suprugom medijskog magnata Ruperta Murdocha i ni manje ni više nego navodnom djevojkom ruskog predsjednika Vladimira Putina, Wendi Deng Murdoch

Odmor od politike i posla Ivanka Trump odlučila je provesti na jadranskoj obali, i to ploveći na luksuznoj jahti u društvu supruga JaredaKushnera i njihovo troje djece - petogodišnje Arabelle, dvogodišnjeg Josepha i četveromjesečnog Theodora.

Cijela priča ne bi završila na naslovnicama američkih novina da se kći republikanskog kandidata na predstojećim američkim izborima nije fotografirala u šetnji Dubrovnikom s bivšom suprugom medijskog magnata Ruperta Murdocha, Wendi Deng Murdoch

Thank you @normanjeanroy @vogue http://www.vogue.com/13459215/businesswoman-wendi-murdoch-career-profile/

Fotografiju objavljuje Wendi Murdoch (@wendimurdoch)

Wendi Deng Murdoch često se nađe na naslovnicama časopisa

Naime, Wendi Deng Murdoch navodno je u ljubavnoj vezi s ni manje ni više nego ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, što donosi sasvim drugi pogled na ovu fotografiju. Iako su Wendi i Ivanka dugogodišnje prijateljice te je čak gospođa Murdoch 'imala prste' u spajanju Trumpove kćeri i Jareda Kushnera, američki mediji ne gledaju tako na njihovu povezanost.


Wendi Deng Murdoch i Rupert Murdoch bili su u braku gotovo 14 godina

Već mjesecima Donald Trump idealizira ruskog predsjednika i staje u obranu svega negativnog što je napravio Putin. Ipak, na kraju je demantirao da se ikada susreo s njim, no čini se da ta priča baš i ne drži vodu.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanka Trump i Wendi Deng Murdoch u šetnji Dubrovnikom

S druge strane, Wendi Deng Murdoch se nakon razvoda od medijskog magnata, s kojim ima dvije kćeri, navodno prvo viđala s TonyjemBlairom, a potom se rodila ljubav između nje i Putina. Iako, ona sama cijelo vrijeme demantira sve te navode, čini se da je priča istinita. Stoga ova fotografija, objavljena na privatnom profilu Ivanke Trump na Instagramu, za američke medije znači puno više od navodnog susreta dviju dugogodišnjih prijateljica.