OKRUGLI ROĐENDAN

Halle Berry: Raširenih ruku dočekujem pedesetu!

15.08.2016 u 11:08

Bionic
Reading

Lijepa oskarovka Halle Berry napunila je 50, a okrugli rođendan dočekala je, kako sama kaže, otvorenih ruku

S obožavateljima na Instagramu Halle Berry podijelila je seksi selfie uz poruku: 'Otvorenih ruku dočekujem 50. Blagoslovljena sam što sam tu!'

Na izazovnoj fotografiji slavna glumica nosi samo prozirni bijeli čipkasti ogrtač za plažu ispod kojeg se nazire njezina zanosna figura.

I dok je za većinu žena pedeseta godina velika prekretnica koje se mnogi plaše, glumica je nedavno u razgovoru za Yahoo Beauty otvoreno govorila o starenju, inzistirajući na tome da je pobornica prirodnog izgleda i da ne namjerava pokušavati zadržati mladenački izgledi uz pomoć plastične kirurgije.

With open arms I welcome 50... I'm so blessed to be here!

A photo posted by Halle Berry (@halleberry) on

'Starenje je prirodan proces i svi ćemo ostarjeti. Moji uzori su žene koje su prekrasno ostarjele poput Lene Horne. Pa čak i Jane Fonda za koju ne znam je li ili nije ili koliko se podvrgavala zahvatima, ali ona u svakom slučaju izgleda prekrasno.

Znam da ću uvijek željeti izgledati poput sebe, pa čak i ako je to starija verzija mene. Mislim da kad napraviš previše kozmetičkih zahvata, jednostavno postaneš na neki način netko drugi', rekla je glumica koja je prije nešto manje od tri godine rodila drugo dijete, sina Macea i to u dobi od 47 godina.

Od oca najmlađeg djeteta, francuskog glumca Oliviera Martineza, rastala se prošle godine, nakon pet godina veze, od čega su dvije bili u braku.

Iz veze s kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem Berry ima osmogodišnju kći Nahlu.