JENNIFER LOPEZ

Menadžer demantirao njezinu trudnoću

13.08.2016 u 22:54

Bionic
Reading

Već danima američki tabloidi pišu o navodnoj trudnoći jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice. Svi od reda imaju izvore bliske Jennifer Lopez koji tvrde da je pjevačica trudna oko tri mjeseca te će s javnosti to podijeliti čim se trudnički trbuščić krene nazirati. Ipak, glasinama je na kraj stao Benny Medina, njezin dugogodišnji prijatelj i menadžer, koji je demantirao sve napise nazvavši ih lažnima

Posljednjih dana glavna vijest američkih tabloida je navodna trudnoća 47-godišnje Jennifer Lopez. Napise o tome kako latino pop diva i njezin dečko Casper Smart s veseljem čekaju rođenje njihova prvog zajedničkog djeteta, demantirao je Benny Medina, dugogodišnji prijatelj i menadžer Jennifer Lopez, ali i ona sama objavivši na svom Instagram profilu najnoviju fotografiju na kojoj je vidljiv jedino savršeno ravan i oblikovan trbuh.

Sama pjevačica nikada nije krila kako bi, nakon blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s pjevačem MarcomAnthonyjem, voljela imati još djece, no to se do sada nije ostvarilo. Zanimljivost je i ta da su svi tabloidi imali baš pouzdane izvore bliske paru, koji su svi odreda tvrdili da je pjevačica trudna tri mjeseca te će uskoro objaviti i javnosti sretnu vijest.

Jennifer Lopez s kćeri Emmom

About last night... Pre birthday turn up!! @balmain ??@walik1

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Atraktivna Jennifer Lopez u kombinezonu s potpisom Balmaina

No, Jennifer Lopez odavno se ne zamara tračevima, a trenutno joj je glavna preokupacija priprema za film u kojem će glumiti ozloglašenu 'Kraljicu kokaina' Griseldu Blanco. Osim što će imati glavnu ulogu, Jennifer će film i producirati.

Pjevačica podupire Hillary Clinton u njezinoj predsjedničkoj kandidaturi