SFF

U Sarajevu svi žele 'selfie' s De Nirom

13.08.2016 u 13:21

Bionic
Reading

Jučer je započeo još jedan Sarajevo Film Festival, koji je, kao i svake godine do sada, bio prepun zvijezda. Crvenim tepihom prošetali su mnogi poznati iz cijele regije, no ipak, sve su oči bile uprte u najsjajniju i najpoznatiju zvijezdu večeri s kojom su se svi željeli fotografirati - Roberta De Nira. Fotografiju za uspomenu, popularni selfie, imali su priliku dobiti samo rijetki, poput naše glumice Nataše Janjić

Nije mala stvar kada se u regiji zatekne zvijezda svjetskih razmjera, glumac kojeg već godinama gledamo u najvećim filmskim hitovima i koji odjednom šeta rame uz rame s poznatima s ovih naših prostora. Simpatičan i pristupačan, hollywoodski glumac Robert De Niro svojim je ponašanjem oduševio sve. Nije mu bilo problem ni fotografirati se niti dijeliti autograme.

Robert De Niro rado je podijelio autograme te se fotografirao

Ipak, samo su rijetki imali priliku sudjelovati na partyju poslije svečanog otvorenja ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala. Nakon što je prošetala crvenim tepihom, glumica Nataša Janjić pohvalila se na svom Instagram profilu i zahvalila domaćinima na savršenom prijemu. Zavist mnogih izazvala je njezina posljednja fotografija - popularni selfie koji je snimila sa samim De Nirom.

Samo je rijetkima, poput Nataše Janjić, uspjelo napraviti selfie sa zvijezdom

A oni koji nisu imali prilike fotografirati se sa slavnim glumcem, napravili su selfieje sa zvijezdama ove naše regije. Među traženijima je bio i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, dok je srpski pjevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom napravio javljanje uživo putem svog Facebook profila.

Pozivnicu za crveni tepih dobio je i pjevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom. 
Joksimović i supruga imali su i javljanje uživo na pjevačev Facebook