ŠTO ĆE REĆI RODITELJI?

Brooklyn Beckham pohvalio se svojom djevojkom u toplesu

12.08.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Iako već neko vrijeme ostvaruje karijeru uspješnog fotografa te je čak snimio modnu kampanju Burberry, Brooklyn Beckham i dalje je najpoznatiji kao sin slavnih roditelja - nogometaša Davida Beckhama i bivše pjevačice, danas modne dizajnerice Victorije Beckham. Redovno se pojavljuje na stranicama o poznatima i slavnima, osobito dio njegova privatnog života - ljubavna veza s glumicom Chloe Grace Moretz

17-godišnji Brooklyn Beckham ne može si pomoći, a da sa svijetom ne podijeli koliko je zaljubljen u svoju djevojku, dvije godine stariju glumicu Chloe Grace Moretz. Ovoga puta par je putem svojih Instagram-profila pokazao fotografije na kojima se vidi kako uživaju na plaži. Očito su bili sami, budući da se 19-godišnja Chloe skinula u toples, a Brooklyn, veliki zaljubljenik u fotografiju, slikao ju je s leđa.

Congratulations ❤️ proud of this one xx

Fotografiju objavljuje bb (@brooklynbeckham)

Svoju ljubav prema dvije godine starijoj glumici Brooklyn ni ne pokušava sakriti

Brooklyn i Chloe u vezi su navodno već godinama, no tek su nedavno svoju ljubav priznali i javno. Mladoj glumici, kako je izjavila u jednom intervjuu, pomalo ide na živce što je svi etiketiraju isključivo kao djevojku mladog Beckhama. 'Nemate pojma koliko puta uz moje ime napišu samo da sam njegova djevojka. Pa ja glumim već 13 godina, no nema veze', izjavila je.

Beach day ❤️

Fotografiju objavljuje bb (@brooklynbeckham)

Brooklyn je Chloe fotografirao prvo u bijelom kupaćem kostimu...

Laguna (photo credit @brooklynbeckham)

Fotografiju objavljuje Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

A potom se ona skinula u toples


S njihovom velikom ljubavi upoznati su već i Brooklynovi roditelji, poznati nogometaš David Beckham i bivša pjevačica, danas modna dizajnerica Victoria Beckham koji su se, nakon što je par javno priznao vezu, pojavili i službeno na crvenom tepihu povodom premijere posljednjeg filma u kojem glumi Chloe Grace Moretz 'Neighbours 2: Sorority Rising'.

Keeping her safe ❤️

Fotografiju objavljuje bb (@brooklynbeckham)