'HVALA, PRIJATELJU'

Modrić i Rakitić se dirljivim porukama oprostili od Srne

09.08.2016 u 15:34

Bionic
Reading

Nakon što se Darijo Srna emotivnim pismom oprostio od reprezentacije, za koju je igrao punih 13 godina, na Instagramu su emotivne poruke kapetanu ostavili njegovi suigrači kojima je teško pao njegov prestanak profesionalnog bavljenja nogometom

Od jučer kako se Darijo Srna pozdravio s nogometnom karijerom, njegovi suigrači ostavljaju na društvenim mrežama dirljive poruke koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

'Tvoje se ime u svijetu vrhunskog nogometa izgovara s velikim respektom, jer 14 godina pokazuješ i potvrđuješ da njemu pripadaš. Tvoj se status u svijetu Vatrenih doživljava s velikim poštovanjem, jer 14 godina si pokazivao i potvrđivao da si ga po svemu bio dostojan. PRIJATELJU, to je naš odnos koji se u reprezentaciji pokazao i potvrdio tijekom 10 zajedničkih nam godina, u kojima si bio ne samo suigrač nego i podrška, emotivna osoba od koje se moglo štošta naučiti, a u konačnici i ono što ćeš ostati i nakon Vatrenih, iskreni prijatelj! Hvala ti, kapetane!' napisao je Luka Modrić svom kapetanu Dariju Srni.


'Darijo je bio sjajan kapetan, bilo je veliko zadovoljstvo da nas on predvodi u svaku borbu. Išli smo uz njega, bio je primjer u svemu. Želim istaknuti da je i još veća osoba, uz to što je velik igrač. Želim mu svu sreću ovoga svijeta. Naravno, žao mi je što je odlučio otići, ali znamo da će biti i dalje uz nas. Uz njega smo odigrali puno velikih i pravih utakmica, to ćemo uvijek pamtiti i znamo da ćemo u njemu imati najvećeg navijača. Darijo, iskreno sam te zavolio kao velikog brata, suigrača, hvala ti na svemu što si dao meni i svima nama. Želim ti u daljnjoj karijeri i privatnom životu sve najbolje u ime svih nas', poruka je koju mu je uputio Ivan Rakitić

Velika pobjeda protiv Srbije...?????? big win against Serbia ... Proud and happy...

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on


Od kapetana se na Instagramu oprostio i Ivan Perišić.


Dirljivu poruku mu je još jučer uputio i Mario Mandžukić
'Kada sam tek došao u reprezentaciju, puno si mi pomogao. Uvijek sam mogao dobiti od tebe savjet i podršku. Pomogao si mi i na terenu, pamtit ću brojne asistencije, posebno one u Istanbulu i Beogradu.

Svi znaju kakav si igrač, o tome dovoljno govore uspjesi koje si ostvario s Hrvatskom, Hajdukom i Šahtarom. Nedostajat ćeš nam puno idućih godina u reprezentaciji gdje mi je bila čast dijeliti s tobom svlačionicu. Najvažnije mi je što sam uvidio kakav si kao osoba, korektan i ispravan. Postali smo jako dobri prijatelji i to ćemo ostati i nakon tvog današnjeg oproštaja. Vjerujem da ovo nije tvoj konačni zbogom Vatrenima već da ćeš i poslije igračke karijere biti usko vezan uz hrvatski nogomet. Hvala ti i sretno!' napisao je.

Kada sam tek došao u reprezentaciju, puno si mi pomogao. Uvijek sam mogao dobiti od tebe savjet i podršku. Pomogao si mi i na terenu, pamtit ću brojne asistencije, posebno one u Istanbulu i Beogradu. Svi znaju kakav si igrač, o tome dovoljno govore uspjesi koje si ostvario s Hrvatskom, Hajdukom i Šahtarom. Nedostajat ćeš nam puno idućih godina u reprezentaciji gdje mi je bila čast dijeliti s tobom svlačionicu. Najvažnije mi je što sam uvidio kakav si kao osoba, korektan i ispravan. Postali smo jako dobri prijatelji i to ćemo ostati i nakon tvog današnjeg oproštaja. Vjerujem da ovo nije tvoj konačni zbogom Vatrenima već da ćeš i poslije igračke karijere biti usko vezan uz hrvatski nogomet. @darijosrna, hvala ti i sretno! When I first joined Croatian national team, you helped me. I could always count on your advice and support. I will remember your numerous assists on the pitch, especially those in Istanbul and Belgrade. Everybody knows your worth as a player - your triumphs with Croatia, Hajduk and Shakhtar say enough. We will miss you in the national team in the future, it was an honour to share the dressing room with you. Above all, I learned that you are a fair and righteous man. We became good friends and we'll stay that after your international retirement today. I believe this is not your final good-bye to Vatreni and that you will stay close to Croatian football in a different role after your playing career is over. @darijo srna, thank you and good luck! #Captain #BeProud #HvalaDarijo

A photo posted by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on


I Tin Jedvaj napisao je kratku posvetu.

Hvala kapetane na svemu!!/ thank you captain for everything what you gave for Croatia!!!

A photo posted by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on


I drugi hrvatski nogometni reprezentativci na stranicama HNS-a biranim su riječima govorili o svom kapetanu koji se oprašta od dresa Vatrenih.