ZNA SE PODJELA

Kad braća Vejzović kuhaju, Bojana i Nevena odmaraju

30.07.2016 u 15:03

Bionic
Reading

HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović ljeto provodi u Dalmaciji, a redovito sa svog odmora objavljuje fotografije na Instagramu. Danas je postavila jednu obiteljsku, na kojoj njezin suprug Mak sa svojim bratom Enesom Vejzovićem - kuha

Dio odmora Nevena tradicionalno svake godine provodi u rodnom mjestu svoje majke Marice, Pirovcu, a ove godine uživa i na Pelješcu s obitelji Makova starijeg brata Enesa i njegove supruge glumice Bojane Gregorić Vejzović. Simpatična braća Vejzović očito su danas zadužena za ručak, a HTV-ova urednica i voditeljica je trenutak iz kuhinje zabilježila fotografijom pored koje je napisala - 'Zna se tko kuha u obitelji Vejzović'.

Novopečena gospođa Vejzović uživa u bračnom životu. Sredinom lipnja u uvali Vrulje na otoku Kornatu udala se za direktora fotografije Maka Vejzovića.

Spicy culinary fashion?? #summer #fun #actresslife

A photo posted by @bojana.gv on


Nevenina šogorica, lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović fotografirala se sa češnjakom i ljutim papričicama. Možda su i to sastojci koje su dečki iskoristili za današnji ručak obitelji Vejzović.

Jutro ?? #summerincroatia2016 #adriaticsea #summervibes #croatiafulloflife #purehappiness

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

Back to black #purehappiness #summerincroatia2016 #adriaticsea #summervibes

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on