ZASLUŽENI ODMOR

Preplanuli Frano Lasić uživa na Hvaru i hvata boju

30.07.2016 u 08:49

  • +5

Frano Lasić

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Bionic
Reading

Glumac Frano Lasić ni ove godine nije propustio ljetovanje na Jadranu. Doplovio je jedrilicom Tamashi u Hvar i privezao se u tamošnjoj luci

Među brojnim poznatima koji su se odlučili odmoriti na otoku Hvaru, stigao je i glumac Frano Lasić. Vječiti šarmer je, kako mu mediji često tepaju, može se primijetiti, već poprimio lijepu boju. Ovog ljeta sigurno će uživati i u svom rodnom Dubrovniku.

'Ima trenutaka kada se mogu povući, otići u Dubrovnik, na more, onda na barku ili dignem jedra pa napunim baterije. Svakom čovjeku je potreban opuštajući ventil i nekih njegovih pet minuta', izjavio je ranije za Dnevni Avaz

Glumac je u sretnom, četvrtom braku s 30 godina mlađom Beograđankom, modnom stilisticom Milenom Matić. Vjenčali su se prošle godine u restoranu Klub književnika u centru Beograda. Sa suprugom je i poslovno povezan, sada mu je menadžerica.

'Divno je kad čovjek ima bazu gdje se može malo povući i izvući iz javnog kaosa i nekako izdvojiti u vlastitu intimu, koja treba svakom čovjeku, tako da mi, zapravo, veoma godi. Čim ste javna osoba, svi odmah skaču naokolo. Imam mir i trenutke za sebe, nas dvoje odemo i u šetnju i gledamo filmove. Baš onako kako treba', rekao je Frano na temu novog braka.