BEZ TATE

Perišićeva princeza slavi 2. rođendan

29.07.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Veliko slavlje održano je u domu obitelji Perišić gdje je kćerka Ivana Perišića, Manuela, proslavila svoj drugi rođendan. Budući da nogometaš zbog priprema za novu sezonu nije mogao fizički biti na proslavi, ipak je bio prisutan i to putem videopoziva na mobitelu

Na svom Instagram-profilu hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Inter Milana, IvanPerišić, objavio je fotografiju svoje kćerkice Manuele koja danas slavi 2. rođendan. Budući da je Perišić s klubom započeo pripreme za novu nogometnu sezonu, nije bio u mogućnosti proslaviti ovaj važan dan sa svojom princezom pa je to pokušao nadoknaditi videopozivom, kako bi barem nakratko bio dio velike rođendanske proslave.

Sve ❤️

A photo posted by @joop8 on

Obitelj Perišić: Ivan, Manuela, Josipa i Leonardo

Ivanova supruga, Josipa Perišić, dvogodišnju je Manuelu odjenula u žutu cvjetnu haljinicu, uskladivši joj sve sandalicama s cvjetnim uzorkom, a na glavu joj je stavila šeširić za rođendansko slavlje. Cijelo se društvo okupilo oko velike torte kako bi pomoglo Manueli da puhne svjećice na torti, a tata Ivan Perišić sve je nadgledao putem videopoziva. Putem Instagrama poručio joj je: 'Sretan rođendan mojoj lipotici!'.

Ivan Perišić zbog priprema je mogao kćerki čestitati rođendan samo putem videopoziva

434826,433982,433598,432973