IVA I IGOR

Modno usklađeni zaručnici uživaju u Italiji

29.07.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Dio godišnjeg odmora Iva Šulentić i njezin zaručnik Igor Mikloušić provode u talijanskoj pokrajini Perugiji. Na Instagramu lijepe voditeljice može se vidjeti da par uživa u razgledavanju okoline, kušajući talijanske specijalitete te, ono najljepše, u letu balonom iznad Italije

Već je dobro poznato to da su voditeljica Iva Šulentić i njezin zaručnik Igor Mikloušić veliki zaljubljenici u let balonima, a s Balon klubom Zagreb već su obišli mnoge europske gradove. Red je došao i na talijansku pokrajinu Perugiju, a ovaj je par iskoristio to i za kratko uživanje i obilazak mnogih gradića. Iva je posljednjom fotografijom nasmijala svoje prijatelje i pratitelje na Instagramu. Naime, budući supružnici, slučajno ili ne, odjenuli su se u crno-zelenu kombinaciju i fotografirali se ispred zelenih vrata.

U Perugiji Iva i Igor uživaju u letu balonom

A walk around the block. ?? #assisi #mishovi

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Romantična šetnja Assisijem

Iva je ispod fotografije napisala: 'It's called fashion, look it up!', stavivši uz to hashtagove #spontanica #kaknamsetodogodilo. 32-godišnja Iva je četiri godine u vezi s Igorom Mikloušićem, a svoju bi ljubav trebali u rujnu okruniti brakom. Uz Italiju ih vežu lijepe uspomene, u njoj su se i zaručili, pa možda i za medeni mjesec odaberu neko talijansko mjestašce.

U Italiji uživaju i u finim specijalitetima, poput pršuta

Nedjelja je dan za smijeh. I ljubav. Svaki je dan za ljubav. I smijeh. ?? #samojubav #mishovi #tuscany

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Iva i Igor zaručili su se u Toscani

It's called fashion, look it up! ???? #spontanica #kaknamsetodogodilo #fashionforward #mishovi

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

'Kako nam se to dogodilo?', pitala se Iva Šulentić