GLUMAC SHRVAN

Roger Moore: Naša kći Christina izgubila je bitku s rakom

28.07.2016 u 00:16

Bionic
Reading

Roger Moore sa svojom obitelji proživljava najteže životne trenutke. Njegova pokćerka Christina Knudsen preminula je u 47. godini života nakon duge borbe s karcinomom. Vijest o smrti i svoju bol shrvani glumac, koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda, podijelio je s fanovima na društvenim mrežama

'Naša prelijepa kći Christina, poznata i kao Flossie, izgubila je bitku s rakom 25. srpnja u 10 ujutro. Naša su srca slomljena', obavijestio je sir Roger Moore, najslavniji James Bond svih vremena, svoje fanove i prijatelje o ovoj tužnoj vijesti.Napisao je i da su svi bili uz Christinu u trenutku smrti i okružili je ljubavlju.

Christina nije biološka glumčeva kćerka nego njegove četvrte supruge, multimilijunašice Kiki Tholstrup. Moorea je poznavala od djetinjstva i doživljavala ga je kao pravog oca te su imali izniman odnos. U Londonu je živjela od 1997. godine i vodila klub za samce zvan Ochun. Život joj je bio obilježen tragedijom jer je njezin otac Hans Christian Knudsen počinio samoubojstvo nakon optužbe za utaju poreza. Potom joj je preminuo i očuh Ole Tholstrup od posljedica alkoholizma.

Christina je bila godinu dana u braku s bankarom Nikolajem Albinusom, a prije toga je imala četverogodišnju vezu sa suosnivačem Skypea, Janusom Friisom.


Sir Roger Moore proslavio se ulogom o agentu 007