SELFIE KOD KUĆE

Nestvarno lijepa Iva Jerković otkrila djelić svog raja

26.07.2016 u 19:17

Bionic
Reading

Unatoč činjenici da je nedavno proslavila 36. rođendan, manekenki, voditeljici 'Kola sreće' i poduzetnici Ivi Jerković mnogi zavide na izgledu. Ravno ispeglane kose, s minimalnom šminkom na licu, Iva je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu i njome otkrila kako izgleda stan u kojem živi

Kada vide njezine fotografije na Instagramu, mnogi se pitaju koliko je vremena ujutro potrebno Ivi Jerković da se spremi i da izgleda senzacionalno. Svi oni koji su je ikada vidjeli u ležernom izdanju i bez šminke znaju da je ova manekenka, voditeljica 'Kola sreće' i poduzetnica jedna od onih sretnica kojima nije potreban ni minimalni make-up da bi izgledale savršeno.

Good night....????????????

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

Fotografija prije beauty sleepa

Morning....??☕️??.....have a nice day....

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

Novom fotografijom Iva je otkrila kako izgleda njezin stan

Jutrošnjom objavom fotografije, na kojoj pozira ispred ogledala u bijeloj plisiranoj suknji i crnom čipkastom topu rezanom ispod grudi s jednostavnim make-upom te ravno ispeglane kose, Iva je, nehotice ili ne, otkrila i kako izgleda njezin stan, točnije spavaća soba koja je od kupaonice, u kojoj se fotografirala, odijeljena staklenim vratima. U pozadini se nazire i veliki walk-in ormar, u kojom su svoje mjesto našle i mnogobrojne torbice i cipele, koje obožava.

Summer nails ?????? #opi #larita #love # summer #color ?????? @laritastudio

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

I bez šminke Iva Jerković izgleda prekrasno

LARITASTUDIO??????#laritastudio #belamakeup??

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on