PARTY U LAS VEGASU

Cristiano Ronaldo raspametio žene seksi plesom

26.07.2016 u 21:24

Bionic
Reading

U nedjelju je svoj 47. rođendan nastupom u Las Vegasu proslavila Jennifer Lopez, a kao jedan od posebnih gostiju na toj proslavi pojavio se i nogometaš Cristiano Ronaldo. Čini se kako je provodom u Las Vegasu Ronaldo zaboravio na ozljedu ligamenata koljena, koju je zadobio na nedavno završenom Europskom nogometnom prvenstvu, a sudeći prema videima koji su ugledali svjetlo dana, proslavljeni nogometaš dobro miče bokovima na najpoznatije hitove latino dive

Nakon što se s obitelji odmarao na luksuznoj jahti drugi dio svog godišnjeg odmora portugalski nogometaš CristianoRonaldo odlučio je provesti u američkoj prijestolnici kocke - Las Vegasu. Prvo se družio s UFC borcem ConoromMcGregorom, s kojim je čak ušao u ring i okušao se u borbi, a potom je požurio na koncertni spektakl latino dive JenniferLopez, na koji ga je pozvala sama pjevačica. Razlog je bio zapravo sasvim drugačiji - ove je nedjelje Jennifer Lopez proslavila svoj 47. rođendan te je nakon velikog koncerta organizirala party za najdraže prijatelje, među kojima je bio i sam nogometaš.

Great to see you bro!!??????

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nakon borbe s UFC borcem Conorom McGregorom...

Happy birthday J!??????

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

...Cristiano Ronaldo je požurio na rođendan Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je nedavno u 'Carpool Karaokama', voditelja JamesaCordena, otkrila kako je prijateljica sa slavnim nogometašem, stoga ne čudi to što je on bio među uzvanicima. Za svog poznatog prijatelja Jennifer Lopez je osigurala najbolja mjesta u VIP loži, odmah ispred pozornice, a u njegovoj neposrednoj blizini zatekle su se i Khloe i Kim Kardashian. Među objavljenim videima je i jedan u kojem se vidi kako Ronaldo pokušava privući pažnju Kim Kardashian, no to mu nikako ne uspijeva.

#Dancing at #Jlo concert in #Vegas #cristianoronaldo #ronaldo #cr7 #jenniferlopez #lasvegas #sincity #video #instavideo

A video posted by cr7worldwide ?? (@cr7worldwide) on

Seksi ples Cristiana Ronalda na hitove Jennifer Lopez

Prije koncerta Jennifer Lopez se obratila Cristianu Ronaldu

Unatoč nedavnoj ozljedi ligamenata koljena, čini se kako Ronaldo s time više nema problema, barem kada je u pitanju ples. Nogometaš je na koncertu pokazao da, osim što maestralno barata loptom na terenu, odlično miče bokovima i pleše na latino hitove.

Ronaldo je pokušao na sve načine privući pažnju Kim Kardashian

Salsa! #cristianoronaldo #dancing #salsa at #jenniferlopez #concert #jlo #ronaldo #cr7 @cristiano #repost @preciousmoonie

A video posted by cr7worldwide ?? (@cr7worldwide) on

On zna kako micati bokovima