UMJETNIČKI GENI

Jelena Perčin je najljepša kad je slika kćerkica Lota

26.07.2016 u 20:26

Bionic
Reading

Jelena Perčin je na svom prvom duljem godišnjem odmoru nakon sedam godina. Ljetuje u svom rodnom kraju i uživa u morskim radostima, a prijatelje na Facebooku oduševila je fotografijama koje je snimila njezina sedmogodišnja kći Lota

'Uživam u ljetu, kupam se, sunčam - imam dovoljno aktivnosti preko cijele godine, tako da nisam pobornik aktivnog ljetovanja. Kad sam na odmoru, onda mi treba mir', rekla nam je lijepa glumica. Kao i svih godina prije, Jelena Perčin provodi ljeto u svojim rodnim Konavlima s kćeri.

Kako su djevojke na jugu Hrvatske prepuštene jedna drugoj, glumica se od svoje djevojčice rijetko odvaja, a sedmogodišnja Lota pokazala je da ima talent za umjetnost. S plaže na Lopudu fotografirala je mamu, a ona je Lotine prve uratke ponosno pokazala na svom profilu na Facebooku.


Jelena Perčin s kćerkicom Lotom prije odlaska na ljetovanje

Glumica se prisjetila i jednog od svojih najdražih ljetovanja, koje će zauvijek pamtiti. 'Bilo je to ljeto 1999. poslije završetka srednje škole i upisa na fakultet. Tog doba mladenačke opuštenosti i bezbrižnosti uvijek ću se rado sjećati', kaže Jelena.