OLIMPIJSKA KRALJICA

Ovoj našoj sportašici ispunio se najveći san

25.07.2016 u 16:17

Bionic
Reading

Za Sandru Perković nema lošeg dana ili slabog natjecanja, ona jednostavno pobjeđuje i ruši sve pred sobom. Upravo je o tome sanjala dok je bila djevojčica, a preslatku fotografiju iz tog razdoblja podijelila je sa svojim fanovima

U svijetu atletike malo tko dominira kao Sandra Perković. Kad ona uzme disk u ruke, to je na svakom natjecanju - pobjeda. Hrvatska atletičarka prisjetila se vremena kad kao mala još nije ni slutila kakve će uspjehe postizati u svojoj profesionalnoj karijeri.

'Moja priča je počela u Zagrebu gdje sam je sanjala o tome da budem biti najbolja bacačica diska u Hrvatskoj, a sada sam upravo to, najbolja bacačica diska na svijetu', napisala je pored fotografije koju je objavila na Facebooku.

'Svaka čast, kraljice naša', 'Ostani, marljiva, poštena i skromna kao do sada', 'Ponosni smo na tebe' samo su neki od komentara s kojima su je počastili oduševljeni fanovi. Hrvatska diskašica dan nakon objavljene fotografije, proteklog vikenda na mitingu Dijamantne lige u Londonu pobijedila je rekordom mitinga od 69,94 metra i oborila čak 26 godina star rekord mitinga.