OTKRIVENA TAJNA

Bivši dečko prodaje motor na kojem se vozila Melania Trump

25.07.2016 u 18:56

Bionic
Reading

Sloveniju je obuzela groznica zbog Melanie Trump. O njoj se ondje pišu knjige, a 47-godišnji promidžbeni stručnjak Peter Butoln, koji tvrdi da je njezin prvi dečko, na ebayju prodaje Vespu na kojoj je 1987. vozio slavnu slovensku manekenku, danas suprugu republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a Donalda Trumpa

Nekadašnji novinar i glasnogovornik u kabinetu vlade Janeza Drnovšeka i Antuna Ropa, a danas vlasnik agencije koja se bavi PR-om i marketingom na ebayju prodaje talijanski motor, Vespu Piaggio PX 200 E, 1984. godište, metalik plave boje, jedan od prvih takvih u Jugoslaviji. Prihod od prodaje, stoji dalje u oglasu, ići će u Sloveniju, u humanitarne svrhe za siromašnu djecu bez roditelja, a početna cijena za aukciju je 9.900 dolara, piše Jutarnji list

Peter Butoln koji se predstavlja kao prvi dečko Melanie Trump tvrdi da su se na njoj zajedno vozili po Ljubljani i na more do Portoroža.
'Bio sam joj prvi dečko, no nije dugo trajalo, jer sam ja morao u vojsku na služenje vojnog roka, a ona je potpisala ugovor s jednom modnom agencijom iz Milana. No to ljeto 1987. bilo nam je prilično zabavno', izjavio je za Jutarnji list.

Butoln i supruga republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a Donalda Trumpa navodno su u vezi bili tri mjeseca dok je on pohađao gimnaziju, a ona bila u srednjoj školi za dizajn. Izgubili su kontakt kad je on morao ići u vojsku; u međuvremenu se oženio i dobio djecu.

Melanijina dvije godine starija sestra Ines objavila je prije četiri mjeseca na Facebooku naslovnicu slovenskog časopisa u kojem se pisalo o vezi Melanie s Butolnom te je napisala: 'Ne laži, Peter!' očito demantirajući da je on prvi dečko njezine sestre Melanije.


Melania i Donald imaju sina devetogodišnjeg sina Barona