40. ROĐENDAN

Što su to Nini Morić donijele turbulentne tridesete?

22.07.2016 u 12:11

Bionic
Reading

U talijanskom domu hrvatske manekenke Nine Morić odvijaju se posljednje pripreme za veliko slavlje. Naime, Nina danas slavi 40. rođendan, a okrugla brojka zaslužuje i dobar tulum kojim će proslaviti ulazak u novo desetljeće života, koje će, nadamo se, biti bolje od ovog prethodnog, obilježenog razvodom, razočaranjima u ljubavi i živčanim slomom

Prvo je objavila fotografiju gdje pozira bez gaćica, potom jednu arhivsku iz vremena kada je imala 16 godina, a jučer, nešto prije ponoći, hrvatska manekenka s talijanskom adresom Nina Morić na svoje profile na Instagramu i Facebooku s obožavateljima je podijelila važnu novost - da je samo nekoliko trenutaka dijeli do velike brojke 40. Naime, danas slavi 40. rođendan i dalje, unatoč podijeljenim mišljenjima i komentarima, izgleda jako dobro.


Pratitelji Nine Morić na društvenim mrežama zamjeraju joj mnogobrojne
estetske operacije

Mediji, ali i pratitelji Nine Morić na društvenim mrežama, često su hejterski nastrojeni prema Nini, kako se to kaže leksikom interneta. Zamjeraju joj mnogo toga. Mnogi smatraju kako je mnogobrojnim estetskim operacijama uništila svoju ljepotu, što je ponukalo i nju da se putem društvenih mreža opravda. Tako je prije tjedan dana objavila fotografije iz vremena kada je imala 16 godina. 'Uvijek sam imala prćast nosić. Ova je fotografija nastala kad sam imala 16 godina. Nisam operirala nos. Na prošloj fotografiji kriv je filter', napisala je Nina pored jedne od dviju crno-bijelih fotografija.


Nešto prije ponoći Nina je sve obavijestila da joj je danas rođendan

Prije nego što se podvrgla nizu estetskih zahvata Nina Morić bila je jedna od najljepših hrvatskih manekenki. Njezina opsesija izgledom počela je još u srednjoj školi, a tijekom karijere ulagala je u njega pa danas izgleda sasvim drugačije. Upravo zbog tih transformacija često je prozivaju. Bilo kako bilo, time se neće opterećivati barem danas. Kako će proslaviti rođendan, nije poznato, no nikoga ne bi začudilo da na svojim profilima objavi neku provokativnu fotografiju s nezaboravnog tuluma.


Nina je trenutačno u vezi s 11 godina mlađim manekenom Luigijem Mariom Favolosom


Iz braka s Fabriziom Coronom Nina ima sina Carlosa


U vrijeme ljubavi u braku Nina je imala istetovirano ime svog supruga Fabrizija na ruci

Iz braka s talijanskim paparazzom Fabriziom Coronom Nina ima sina Carlosa, koji je zapravo najvažniji muškarac u njezinom životu. Nakon razvoda, s bivšim suprugom nije ostala u dobrim odnosima. Corona je završio u zatvoru zbog ucjenjivanja poznatih osoba, a čim je izašao, Nina mu je zamjerila to što se sa sinom fotografirao za novine, iako ga je molila da sina medijski ne eksploatira. Sreću je napokon našla krajem listopada prošle godine kada se zaljubila u jedanaest godina mlađeg talijanskog manekena Luigija Maria Favolosu, kojem je, kako je rekao, jedini cilj usrećiti Ninu i njezina sina Carlosa.

Sina Carlosa rodila je s 26 godina

Prije tjedan dana Nina je objavila svoju fotografiju kada je imala 16 godina

436551,413596,413368,411058