47. ROĐENDAN

Jennifer Lopez je nevjerojatno seksi, a godine su joj saveznik

24.07.2016 u 07:51

Bionic
Reading

Najpoznatija žena iz Bronxa i dan danas je zasigurno ova latinoamerička pjevačica koja danas slavi 47. rođendan i izgleda sjajno. Najvažnije mjesto u njezinu životu imaju osmogodišnji blizanci Maximilian David i Emma Maribel. Iza sebe ima tri braka, a u showu 'Carpool Karaoke' otkrila je kako je prosidbi bilo puno više, kako oslovljava Leonarda DiCaprija te koliko je godina imao najmlađi muškarac s kojim se viđala

Jedna od najljepših latino diva današnjice, Jennifer Lopez danas slavi rođendan. I to ne bi bilo ništa čudno da ova ljepotica danas nije napunila 47 godina, što joj zbog izgleda nitko ne bi dao. I dalje žari i pali glazbenom scenom u minijaturnim kostimićima koji prikazuju svu raskoš, a poznata je po tome što uvijek u prvi plan ističe svoju stražnjicu. Iako se puno pisalo kako je svoju stražnjicu osigurala na milijunski iznos, to je nedavno demantirala gostujući u popularnim 'Carpool Karaokama'. Riječ je o showu 'The Late Late Show with James Corden', u kojem voditelj James Corden u svom automobilu ugošćuje poznate svjetske zvijezde koje u petnaestominutnoj vožnji pjevaju, ali i govore o nekim detaljima iz svog života.

What a night! #AlliHave #JLoVegas

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez danas slavi 47. rođendan

U 'Carpool Karaokama' Jennifer Lopez je otkrila neke detalje iz privatnog života

Upravo je James Corden uspio iz Jennifer izvući najbolje. Tako mu je, primjerice, otkrila kako su je muškarci, iako je bila u samo tri braka, čak pet puta prosili, a na pitanje koliko je godina imao najmlađi muškarac s kojim se viđala, priznala mu je, smijući se, da mora biti punoljetan, da ne bi završila u zatvoru.

Pričalo se kako je Jennifer osigurala svoju stražnjicu na milijunski iznos, no ona je to demantirala

Tijekom godina prošla je mnogobrojne transformacije i promjene imidža

Ipak, najsmješniji dio cijelog showa bio je kada ju je Corden zamolio da mu otkrije čije brojeve slavnih osoba posjeduje u svojem mobitelu. Tako se doznalo da je Jennifer prijateljica s Demi Lovato, Chrisom Brownom, Bradleyjem Cooperom, pa čak i Christianom Ronaldom. Vidjevši brojeve, Corden se oduševio i rekao kako je to najbolji telefonski imenik koji je ikada vidio pa se odmah dosjetio kako bi mogao nekome od njih poslati tekstualnu poruku u njezino ime. Izbor je pao na Leonarda DiCaprija. Corden mu je, uz njezinu pomoć, napisao: 'Hej, srećo, osjećam se kao da se moram dobro opustiti. Imaš kakvu ideju ili prijedlog za mene?' Potpisao ju je kao 'Jenny from the block', naziv jedne od njezinih najpoznatijih pjesama. Stisnuvši slanje, Jennifer je ostala u nevjerici, smijući se i vičući na njega istovremeno, a vrhunac je bio kada je DiCaprio odgovorio na poruku pozvavši je na tulumarenje po klubovima.

Come feel the energy!!!! #ALLIHAVE #planethollywood #AXIS

Videozapis objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Snimka s nastupa u Las Vegasu

Ugovor u Las Vegasu potpisala je na čak tri godine

Ova zvijezda od siječnja nastupa u Las Vegasu, u Planet Hollywood Resort & Casinu, gdje ima show nazvan 'All I Have'. Tako je stala uz bok drugim svjetskim zvijezdama, poput Celine Dion, Mariah Carey, Britney Spears i mnogih drugih koje su također imale ekskluzivne višemjesečne ugovore s Caesars Palaceom u Las Vegasu. Ugovor je potpisala na tri godine tijekom kojih će izvesti čak 120 koncerata. Osim toga, snima seriju 'Shades of Blue', a prije tri dana je objavljeno kako će na NBC-ju producirati novi plesni show 'World of Dance'

Uskoro će na NBC-ju producirati novi plesni show

Happy Saturday everyone. #spreadlove #lovemaketheworldgoround

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Lijepa Jennifer Lopez danas slavi 47. rođendan

Uza sve silne poslovne angažmane, Jennifer Lopez je na prvom mjestu mama. Iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima blizance - kćer Emmu i sina Maxa koji, kada ona snima, često dolaze na filmske setove kako bi s njom proveli što više vremena. Kada je riječ o ljubavnom životu, o tome se, barem u njezinu slučaju, mogu napisati romani. Godinu dana provela je u braku s konobarom s Kube Ojanijem Noom. Nakon razvoda tužila ga je budući da je on htio izdati knjigu o njihovu braku. Sudski spor je dobila - osim novca, dobila je i zadovoljštinu u obliku da je Noa morao predati sve kopije romana njezinu odvjetniku, odnosno njoj samoj.


Prvi suprug Ojani Noa pokušao je izdati knjigu s detaljima njihova braka


Brak s plesačem Crisom Juddom potrajao je deset mjeseci

Nedugo nakon toga, započela je vezu sa Seanom Combsom, poznatijim kao reperom Puff Daddyjem, a njihova romansa završila je na stranicama crne kronike nakon što su oboje uhićeni prilikom pucnjave ispred jednog kluba u New Yorku. Lopez je oslobođena svih optužbi za nelegalno držanje oružja te je prekinula s Combsom i započela vezu s plesačem Crisom Juddom, s kojim je bila u braku deset mjeseci.


Zaručnike Bena Afflecka i Jennifer Lopez mediji su prozvali 'Bennifer'

Samo nekoliko mjeseci nakon drugog razvoda, Jennifer je započela vezu s glumcem Benom Affleckom, s kojim je čak bila i zaručena. Njihova veza punila je medijske stupce, a kada se pisalo o njima, koristio se izraz 'Bennifer' (op. a., spoj njihovih imena). Iako su planirali vjenčanje, na kraju su se razišli, a kao i dosadašnjih puta, Jennifer je ubrzo pronašla sreću u zagrljaju novog muškarca. Riječ je o njezinu dugogodišnjem prijatelju, pjevaču Marcu Anthonyju s kojim je vezu ozakonila nakon samo nekoliko mjeseci.


Čak deset godina bila je u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem

U veljači 2008. dobili su djecu, blizance Maximiliana Davida i Emmu Maribel. Sa samo mjesec dana fotografirali su se za časopis People i za to dobili šest milijuna dolara, najveći iznos koji je ikada plaćen za ekskluzivne fotografije djece. Tri godine kasnije, objavili su da se razvode, a Jennifer je dobila skrbništvo nad djecom. Trenutačno je nekoliko godina u vezi sa svojim pratećim plesačem Casperom Smartom

My idea of a Perfect afternoon... #snuggles #coconuts #LOVE

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

U braku s Marcom Anthonyjem dobila je blizance Maximiliana i Emmu

#afterparty #goldenglobes #nbc #shadesofblue

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Trenutačno je u vezi s plesačem Casperom Smartom