KAD JE IMALA 16

Nina Morić nekad i sad: Prepoznajete li ju?

15.07.2016 u 22:25

Bionic
Reading

Nina Morić je na Instagramu crno-bijelom fotografijom podsjetila na to kako je izgledala prije estetskih zahvata koje je napravila u međuvremenu. Objavila je fotografiju staru 23 godine, kad je imala tek 16. Već u to doba u školu nije dolazila bez šminke i slovila je kao prirodna ljepotica, no sve se promijenilo otkako je otišla u Italiju

'Uvijek sam imala prćasti nosić. Ova je fotografija nastala kad sam imala 16 godina. Nisam operirala nos. Na prošloj fotografiji kriv je filtar', napisala je Nina pored jedne od dviju crno-bijelih fotografija.

Prije nego se podvrgla nizu estetskih zahvata Nina Morić bila je jedna od najljepših hrvatskih manekenki. Njezina opsesija izgledom počela je još u srednjoj školi, a tijekom karijere ulagala je u njega pa danas izgleda sasvim drugačije.

Nekoć jedna od velikih hrvatskih ljepotica pojavila se u najpopularnijem spotu Rickyja Martina, 'Livin' La Vida Loca', a danas 39-godišnja Nina živi i radi u Italiji. Iz braka s Fabrizijem Coronom ima sina. Trenutno je u vezi s 11 godina mlađim Marijem Luigijem.

Ok ho fatto un sorriso, però ora basta .torniamo seri

A photo posted by ?????? (@nina__moric) on

Let's go ???? MUA - HAIR - STYLE @_nicologrossi_ OUTFIT - @manganoofficial @nowords_nw

A photo posted by ?????? (@nina__moric) on