SRETAN 40. ROĐENDAN

Petra Dugandžić: Godine idu, a meni je sve ljepše

05.07.2016 u 07:27

Bionic
Reading

Unatoč rođendanu protekla subota zagrebačkoj glumici Petri Dugandžić, koja trenutačno snima seriju 'Zlatni dvori', trebala je biti radna, no da 40. rođendan ne ode u zaborav, pobrinuo se suprug Saša Vranković organiziravši party iznenađenja s njezinim najboljim prijateljima

Svaki se pamti po nečem, a Petra Dugandžić svoj će 40. pamtiti samo po dobrom. Naime, zagrebačka glumica slavila je rođendan prošle subote, a da to nije planirala.

'Snimala sam cijeli dan, tako da mi nije bilo ni na kraj pameti taj dan organizirati feštu. Meni ne, al moj muž imao je druge planove pa me kad sam stigla kući cijela ekipa prijatelja dočekala u dnevnom boravku. Moram reći da je bilo iznenađenje, kao u filmovima. Veselo je bilo, opušteno, baš smo kako treba pozdravili te moje četrdesete', kaže Petra. Posljednjih godina nema razloga za prigovor.


Petra i Saša Vranković u braku su četiri godine

'Nije stvar u godinama, samo u stanju duha. Meni je u životu sve ljepše i bolje, zadovoljna sam konačno svime. Samo o meni ovisi kako će mi biti dalje', smatra glumica koju ćemo uskoro gledati u seriji Nove TV 'Zlatni dvori'.

'Ovo ljeto je radno, i neka je. Radujem se svakom poslovnom angažmanu. Odmor ćemo valjda provesti u Rovinju, no još nemamo konkretnih planova', kaže glumica koju je na njezinom rođendanskom slavlju posebno oraspoložio dolazak prijateljice glumice Nele Kocsis. Poput Petre koja je svoju sreću pronašla u suprugu Saši Vrankoviću, Nela je nedavno natuknula kako je ponovo sretno zaljubljena. Tko je odabranik, zasad želi da ostane tajna. 


Kolegice i prijateljice Petra Dugandžić i Nela Kocsis

When you can #feel the #love i #adore my #friends #surpriseparty #40s #bringiton

A photo posted by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on