LUKA MODRIĆ

Nakon gorkih suza novi razlozi za osmijeh i sreću

02.07.2016 u 13:43

Bionic
Reading

Odmor od nogometnih travnjaka za Luku Modrića, slavnog nogometaša Real Madrida i hrvatskog reprezentativca, već je tradicionalno rezerviran za odlazak u njegovu oazu, rodni grad – Zadar

Grad u kojem mu žive roditelji, ulice na kojima je odrastao i plaže koje će ga uvijek podsjećati na bezbrižne dane djetinjstva, idealan su odabir za vidanje rana i oporavak od razočaranja nakon nesretnog poraza od reprezentacije Portugala u osmini finala na Euru u Francuskoj. Luki Modriću taj grad već tradicionalno mami osmijehe. Sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćerkicom Emom ondje pronalazi svoj mir. I sreću. Premda su im se lica krila iza sunčanih naočala, teško je bilo ne zamijetiti slavnog nogometaša na jednoj zadarskoj plaži.

Luka,vanja and ivano ❤??❤ @lukam10 @vanjamo10 #lukamodric #vanjabosnic #ivanomodric

A photo posted by ❤toni kroos❤ (@realmadridfamily.7) on

Prema pisanju Zadarskog lista, Modrić je u srijedu navečer viđen u Sukošanu, u konobi Kod Guste gdje se rado fotografirao s osobljem i posjetiteljima ove konobe, a gdje je stigao s desetak prijatelja. Među njima je bio i Šime Vrsaljko koji će se uskoro također preseliti u Madrid, ali zaigrati za klub Atletico. A bio je tamo i Predrag Mijatović Peđa, nekoć velika svjetska nogometna zvijezda koji je tijekom karijere jedno vrijeme bio sportski direktor Reala i živi u Madridu.

I dok su večeri rezervirane za druženja s prijateljima i nezaobilazne nogometne teme, danju se Modrića može sresti na jednoj od lijepih zadarskih plaža. Na Instagram profilu njegove supruge Vanje objavljena je fotografija jednog takvog druženja na plaži, gdje sretnih osmijeha nije nedostajalo.