ČUDO OD DJETETA

Petko u Turbo Limach Showu nasmijat će vas do suza

01.07.2016 u 22:20

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih radijskih voditelja Dalibor Petko nasmijao je mnoge svoje prijatelje i kolege objavivši video iz 1990. kad je kao 11-godišnjak nastupio u Turbo Limach Showu

Mnoge su današnje glazbene zvijezde svoj prvi televizijski nastup imale u nekad najpopularnijoj dječjoj emisiji Turbo Limach Show, ali nitko zasigurno nije bio toliko smiješan i originalan kao Dalibor Petko. Današnji televizijski i radijski voditelj na svom je Facebook-profilu objavio snimku koja je oraspoložila mnoge. Petko je tada imao 11 godina, u emisiji je otpjevao hit 'Hajde da ludujemo', a Tajči je tom prilikom čestitao rođendan.

'Turbo Limach Show 26 years ago… Na današnji dan prije 26 godina postao sam prvi Turbo Limach. Nosim najljepše uspomene i hvala cijeloj ekipi na čelu sa Sinišom Cmrkom koja je svima nama klincima pružila nezaboravan doživljaj. Ako se pitate što sam radio, pjevao sam, ali se glas izgubio negdje po putu. Mutacija i to. Slika je skinuta s VHS-a što objašnjava ovu genijalnu crtu posred ekrana. Sjećam se da mi je samo bilo bitno da Tajči čestitam rođendan što sam i učinio. Fućkaš pobjedu pa da ne zaboravim i danas – Tajči, sretan rođendan. Da, da, pjevao sam Hajde da ludujemo', napisao je voditelj Dalibor Petko na svom Facebooku i dodao.

'Kako ide ona, nakon ucjene od 10.000 eura odlučio sam i ja da je bolje sam objaviti video. Evo i tog 'senzacionalnog' nastupa, nadam se da ćemo i nakon ovog ostati prijatelji', poručio je Petko.