VRIJEME ZA PARTY

Jelena Orešković: Nakon Pariza predah u Hrvatskoj

01.07.2016 u 21:30

Bionic
Reading

Na partyju koji je najavio peti rođendan Fresh Island Festivala na Zrću uživali su mnogi poznati, poput Ivana Vukušića, Nevene Rendeli, Kristine Krepele te nekadašnje manekenke Jelene Orešković koja posljednjih godina živi u Parizu

Pravo ljetno osvježenje sinoć u centru Zagreba bio je Fresh Island party koji je najavio istoimeni glazbeni festival na Zrću od 12. do 14. srpnja. Festival već petu godinu na Zrće dovodi neka od najjačih imena hip-hop i R&B scene, a ovog ljeta ponudit će nezaboravan spektakl za koji će se pobrinuti američke megazvijezde Chris Brown, Skrillex i Wiz Khalifa.

U hitovima Chrisa Browna, Wiza Khalife, Skrillexa i brojnih drugih ovog ljeta uživat će voditeljice Nevena Rendeli i Andrea Andrassy, glumica Kristina Krepela te modna dizajnerica s milanskom adresom Natalija Žarković. Direktno iz Pariza na najavni party festivala stigla je i bivša manekenka Jelena Orešković. Jelena posljednjih godina živi u francuskoj metropoli gdje se udala i rodila kćer.

Razlog njezina dolaska u Hrvatsku nije samo ljetni odmor. Naime, Jelenina vrlo bliska prijateljica Aleksandra Grdić rodila je sina, a Jelena kao brižna osoba zasigurno joj želi biti od pomoći u prvim danima majčinstva.


Nevena Rendeli