MODERNA OBITELJ

Robbie Williams dijeli krevet i život sa ženom, ali i punicom

02.07.2016 u 08:24

Bionic
Reading

Robbie Williams i njegova supruga, američka glumica Ayda Field vode sve samo ne monoton bračni život. Svakodnevicu im uljepšava otkačena Aydina majka Gwen koja s njima živi od 2010., otkad su se britanska pjevačka zvijezda i glumica vjenčali. Da se velika, sretna i otkačena obitelj itekako dobro zabavlja, tom u prilog govore brojne fotografije i videosnimke koje Ayda objavljuje na svom Instagramu, a koje su postale pravi hit

Kaže se da je za stabilan brak od velike važnosti da se suprug slaže s punicom jer taj odnos povezuje i same bračne partnere. Nekome bi život s njom bio pakao, a Robbieju Williamsu život sa supruginom mamom - dobra zabava. On svoju svekrvu naziva prijateljicom, s njom igra poker, otplaćuje joj dugove kad se nađe u nevolji. A ponekad s njom dijeli i bračnu postelju.

Četrdesetdvogodišnjoj britanskoj zvijezdi i njegovoj 37-godišnjoj supruzi Aydi, koji imaju trogodišnju kćer Teddy i godinu dana starog sina Charltona, Aydina majka Gwen pomaže oko odgoja i čuvanja djece. U međuvremenu se urnebesno dobro zabavljaju, sve bilježe fotografijama i videosnimkama, a oni koji ih prate na društvenim mrežama oduševljeni su njihovim uracima.

Otkačena svekrva nema problem kad je kćer i zet snimaju nakon pijanstva. Ili kad joj dadilja pomaže popeti se na krevet.

Gwen's bedtime routine #shesheavierthanshelooks ??????????

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Ni kada je Robbie uoči utakmice engleske reprezentacije sa Slovačkom uči kako se glavom puca lopta.

@robbiewilliams Gwen's excited about tonight's game, England v. Slovakia #euro2016 ⚽️⚽️⚽️

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Gwen nema problema ni s tim da je kći i zet nagovore da s povezom na očima pleše karipski ples limbo dok oni čitaju novine.

@robbiewilliams Gwen does the limbo. Get ready for the #olympics #limbo #howlowcanyougo ??????

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Jedan je od smješnijih videa i onaj u kojem pjevačeva punica pokušava otpjevati njegov hit 'Angels'.

My mom's your biggest fan @robbiewilliams ??

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Nikad se ne naljuti kad se Robbie i Ayda zafrkavaju na njezin račun. Nedavno su je zadirkivali zbog korištenja online servisa za upoznavanje.

@robbiewilliams you're mother-in-law is dating online...lets's see what she's been up to ??

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Koliko se svi dobro slažu i koliko je jaka njihova ljubav, govori u prilog to što svi troje spavaju u bračnom krevetu.

Part 4: Bedtime 'I love you mom, but this is getting awkward' @robbiewilliams I love you #goodnightall ????

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Filmska producentica Gwen Field nezaposlena je i živi od novca koje je dobila razvodom, a poznata je po životu na visokoj nozi. No Robbie i Ayda nisu je željeli ostaviti. Gwen se razvela se od glumičina oca Evecana dok je Ayda još bila djevojčica, a osim nje imali su i kćer Öykü. Upravo svojem ocu, koji je rodom iz Turske, Ayda može biti zahvalna za egzotičan izgled, ali, nažalost, turski korijeni jedina su poveznica koju glumica ima sa svojim ocem. Naime, nakon razvoda braka on se vratio u Tursku i nema nikakav odnos sa svojom djecom. Lijepa glumica čak se odrekla očeva prezimena te preuzela majčino djevojačko prezime Field i za svoju majku jako je vezana.

Aydina majka kasnije se preudala te rodila sina Dylana. Ayda je nakon završetka srednje škole počela studirati međunarodnu politiku i ekonomiju na Duke Universytiju, a danas se može pohvaliti da, osim engleskog, dobro barata turskim, talijanskim i francuskim jezikom. Pored svega toga vrlo je vesela i optimistična osoba što očito jako odgovara britanskom enfant terribleu.

I love you mom, you're ace #motherdaughterlove ??‍❤️‍??????‍❤️‍??

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Pjevač je više puta isticao kako sada vodi život kakav ga usrećuje i ispunjava. U Aydi je našao partnericu s kojom se sjajno nadopunjuje i s kojom mu nikad nije dosadno, koja bez problema prati sve njegove ludosti i hirove.
'Ona je sidro mog života i uz nju se osjećam sigurno. Spasila me od života samouništenja', izjavio je bivši pjevač Take Thata. Sa svojom Aydom će u kolovozu proslaviti šestu godišnjicu braka.

Lady and the Tramp. Me and @robbiewilliams on a date. #❤️ #datenight #swoon #pasta #puppylove

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Ayda je jednako otkačena kao Robbie. Uvijek je spremna na spačke i smicalice, pa je zbog zanimljivih i smiješnih fotografija i videa koje redovito objavljuje na Instagramu postala hit.

I'm seriously tempted @robbiewilliams #wakeyourassup ??????

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

@robbiewilliams Is this what you meant by 'I should "tart" it up more?' ????????#sexy #dessert #turnedon ?

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on