'PA TO JE FANTASTIČNO!'

Dvije žene i jedan film zaludjeli London

30.06.2016 u 22:38

Bionic
Reading

Kultna britanska humoristična serija 'Pa to je fantastično!' okupila je jučer u centru Londona svoje brojne obožavatelje. Naime, sinoć se konačno dogodila premijera dugoočekivanog filma o najotkačenijim Britankama koje će veliko platno ikad vidjeti, Patsy i Edini, a jedinstvene komičarke Joanna Lumley i Jennifer Saunders već su najavile i nastavak

Nema tko se nije pojavio sinoć na crvenom tepihu na svečanoj premijeri dugoočekivanog filma 'Pa to je fantastično!'. Edina i Patsy, na oduševljenje mnogih, opet su u akciji. 'Ovako se radi premijera, dušo', poručile su glavne glumice ispred bliještećeg panoa u društvu transvestita i britanskih zvijezda.

Na premijeri su se pojavili svi koji nešto znače na britanskoj javnoj sceni, a bila je ondje i Jerry Hall sa suprugom Rupertom Murdochom. Kate Moss, koja također glumi u filmu, pojavila se u društvu prijateljice, modne dizajnerice Stelle McCartney koja je zaslužna za kostime novog filmskog hita. Kylie Minogue blistala je u lepršavoj crvenoj kreaciji u društvu zaručnika.

Scenarij filma potpisuje Jennifer Saunders koja je bila i scenaristica serije, a režiju Mandie Fletcher. Saunders je već najavila i drugi nastavak. Nove nevolje Edine i Patsy ovaj se put događaju na francuskoj rivijeri, a urnebes koji su pripremile zasigurno će malo koga ostaviti ravnodušnim. 


Jerry Hall i Rupert Murdoch


Kylie Minogue