SEVERININ BIVŠI

Mate Čuljak je pljunuti Džihan iz turske sapunice

30.06.2016 u 14:17

Bionic
Reading

Mate Čuljak, javnosti poznatiji kao bivši Severinin zaručnik, rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kad to učini uvijek iznova iznenadi osebujnim modnim izričajem. Bilo je tako i sinoć na humanitarnoj aukciji Studentskoga katoličkog centra Palma. Teško prepoznatljivog Čuljka ipak su 'prepoznali' gorljivi fanovi turske sapunice 'Tuđi život' uvjereni da je i Mate jedan od njih te se pod utjecajem glavnog glumca transformirao - pustio bradu, zalizao sjedine i čak odjenuo istu košulju. Osim fizičke sličnosti Matu i Erkana dijeli još jedna zajednička karakteristika. Obojica su ženama fatalni, ujedno i svjesni da im je zavođenje veliki kapital

U sklopu Donacijske večeri udruge SKAC (Studentskoga katoličkog centra Palma) sinoć je održana velika humanitarna aukcija predmeta velikih sportaša. Kako bi uspješno prikupili sredstva za kupnju potrebnog kombi-vozila, mnogi poznati sportaši darovali su im predmete poput dresova, lopti, reketa.

Među uzvanicima bio je i poduzetnik Mate Čuljak, brat nekadašnje HTV-ovke Dijane Čuljak i bivši Severinin zaručnik. Premda ga većina pamti kao baby face, Mate se transformirao u šarmantnog mačo-muškarca zahvaljujući kosi prošaranoj sijedima i pokojem kilogramu više. U srednjim tridesetim godinama postao je vrlo muževan, a zbog gotovo identičnog izraza lica i svojeg odjevnog stila nalikuje na glumca turskih sapunica Erkana Petekkaya kojeg trenutno gledamo u ulozi Džihana u seriji Nove TV 'Tuđi život', a pamtimo ga i iz serije 'Dila'.

Severina i Mate Čuljak zaljubili su se u jesen 2005. godine kad je njemu bilo 26, a njoj 34 godine. Mate ju je zaprosio krajem 2006. godine, ali su zbog poslovnih obveza morali odgoditi vjenčanje. Njihova veza trajala je nešto više od godine dana. Čuljak trenutno radi u Ini kaostručnjak za upravljanje projektima. 


Severina i Mate Čuljak bili su više od godinu dana u vezi


Ivana Brkljačić i Ivan Mandurić Ike zaslužni su za sinoćnju humanitarnu aukciju


Program humanitarne aukcije vodio je Ivica Blažičko