TREND MODROPLAVO

Mirna Medaković proslavila godišnjicu novom bojom kose

01.07.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Dolaskom ljeta mnogi se osjećaju slobodnije i zbog toga su voljni eksperimentirati svojom kosom. Jedna od njih je i zagrebačka glumica Mirna Medaković koja je ovih dana svoju kosu osvježila modrom bojom. Ispričala nam je zašto se odlučila na tu promjenu te kako je proslavila prvu godišnjicu braka

'Još uvijek mi je kosa kratka, pod tim mislim da je još uvijek ne mogu svezati u rep pa sam odlučila malo poplavjeti kosu da bih napravila neku promjenu čekajući da naraste. Ljeti volim pletenice jer je tad kosa maknuta s lica, a frizura može trajati dva dana. O mojoj se kosi brine salon Hair Couture i cure u salonu uvijek su raspoložene za promjene, od dugih ekstenzija prave kose na češljiće, minivala, promjene boje, novih trendova šišanja, samo da nije dosadno', ispričala nam je Mirna. Na frizuru ide barem jedanput tjedno, a po potrebi i češće.

'Ovo ljeto se odmaram, tako se potrefilo, kolovoz ću provesti u srednjoj Dalmaciji', otkrila je. Lijepa glumica nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka sa suprugom, ekonomistom Hrvojem Stepincem. Zvijezda serije 'Kud puklo da puklo' često ističe kako uživa u braku koji je uopće nije promijenio jer je sa svojim suprugom živjela i prije nego što su se lani vjenčali na bajkovitom imanju Kraljev Vrh u Hrvatskom zagorju.

'Godišnjicu smo proveli odvojeno jer je Hrvoje imao poslovnih obveza', doznajemo od glumice.

@fshaircouture @dadadreven & #ivagaurina???? #ninasabolic???? ??je plavo @harmonie_designe

A photo posted by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on


Modru boju kose prije Mirne isfurale su Rita Ora...

I Kate Perry.