POSEBAN KONCERT

Antonia Matković Šerić: Samo nas troje...

30.06.2016 u 14:19

Bionic
Reading

Nastupom na krovu Muzeja suvremene umjetnosti grupa Pavel održala je trenutno posljednji zagrebački koncert u ovoj postavi. Naime, budući da je pjevačica Antonia Matković Šerić u šestom mjesecu trudnoće te u rujnu treba roditi, Pavel će uskoro predstaviti i pjevačicu koja će je na neko vrijeme zamijeniti

'Ovo je zaista bio poseban koncert. Atmosfera je bila prekrasna, ja sam bila prepuna emocija, osobito jer nam je ovo bio posljednji koncert u Zagrebu u ljetnom periodu. No, to ne znači da Pavel prestaje svirati. Naprotiv, selimo svirku na more i to u Šibenik, Dubrovnik, Zadar i Split', rekla je za tportal pjevačica Pavela, Antonia Matković Šerić koja je na svojem Instagram-profilu objavila fotografiju na kojoj se nalaze ona i suprug Aljoša Šerić tijekom zagrebačkog koncerta i ispod koje je napisala: 'Samo nas troje'.

#lastcheckup #inear #beforetheconcert #pavel #ljetoumsu2016

Fotografiju objavljuje Antonia Matkovic (@matkovicantonia)

Antonia Matković Šerić, unatoč visokoj trudnoći, nije željela propustiti veliki koncert na krovu MSU-a

#beforetheconcert #pavel #msu #ljetoumsu2016 Me wearing one more beauty perfect for this night✨ #markam #markapounje #colette

Fotografiju objavljuje Antonia Matkovic (@matkovicantonia)

Fotografija Antonije Matković Šerić i Aljoše Šerića prije izlaska na pozornicu

Budući da je već u visokom stupnju trudnoće, zanimalo nas je koliko je bilo teško odstajati i otpjevati cijeli koncert. 'Dečki iz benda stvarno su me pazili, a u backstage stavili su mi i naslonjače kako bih odmorila prije i poslije koncerta. No, adrenalin me je povukao i stvarno mi nije bilo nikakav problem. No, zato sam se drugi dan jedva probudila od umora. Beba je isto uživala i svojim laganim udarcima plesala u trbuhu', smijući se, priznala je simpatična trudnica.

✨just the three of us✨ #pavel #msu #ljetoumsu2016 #goranberovicphoto #markam

Fotografiju objavljuje Antonia Matkovic (@matkovicantonia)

'Samo nas troje', napisala je Antonia Matković Šerić ispod fotografije

'Ja se osjećam dobro i ne vidim zašto još ne bih malo pjevala s Pavelom. Iako baš ne mirujem, pazim na sebe, a zamjenska pjevačica je na stand-by opciji. Vjerujem da ću nastupati s Pavelom do 1. ili 15. kolovoza jer onda mi ostaje taman mjesec dana do porođaja pa da napokon malo usporim', otkrila nam je Antonia te dodala kako su ona i suprug već počeli s laganim pripremama za dolazak bebe pa tako ovih dana uređuju dječju sobicu.