IDEALNO LJETOVANJE

Odmor Ane Rucner s najdražim muškarcem

29.06.2016 u 21:52

Bionic
Reading

Nakon nastupa na Eurosongu, violončelistica Ana Rucner vratila se svojim poslovnim i privatnim obvezama. Ovih dana imala je kratak odmor s desetogodišnjim sinom Darianom na Pagu kamo se ponovno vraća nakon odrađenih nastupa. Ispričala nam je što je za nju idealno odmaranje i kako sa svojim sinom najradije provodi vrijeme

'Iako moj sin ima samo deset godina, već sada je veliki džentlmen i vrlo je pažljiv što mi je jako drago. Tako je poželio i svoju mamu izvesti na večeru. Lijepo smo se dotjerali i otišli u obližnju konobu. Baš smo uživali u druženju i Darian je odabrao svoje omiljene špagete, dok sam ja uživala u svježim ribljim specijalitetima', pohvalila se violončelistica.

Nekidan su mama i sin uživali u zajedničkom noćnom kupanju na Pagu gdje inače ljetuju godinama.
'Darian je poželio noćno kupanje, a oboje to jako volimo i često se kupamo noću. Meni je to jako lijepo jer sam noćna kupanja voljela već kao mala djevojčica. Moj sin me jako podsjeća na mene kad sam bila u njegovim godinama. Školska i radna godina bile su nam jako dinamične i sada, tijekom ljeta, provodimo puno vremena zajedno. Kupati se noću nekako je posebno, drukčije, nema buke i vreve ni gužve', kaže Ana.

Noćno kupanje je zakon! ?? @calzedonia #calzedonia

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on


Darian je jako sretan kad s mamom provodi vrijeme budući da je često nema.
'Što god radili, bitno je da smo zajedno. Ovih smo dana na Pagu uživali u kupanju i morskim igrama, a ovog ljeta puno ćemo vremena provesti zajedno i pridružit će mi se i na većini ovoljetnih nastupa', kaže Ana.

Za nju ne postoji idealan odmor.
'Svaki odmor koji provedem sa svojom obitelji i prijateljima za mene je idealan', tvrdi Ana. Tijekom ljeta odlazi na nastupe i vraća se s njih na Pag.

'Ljeto mi je najdraže godišnje doba, uspijem se i malo opustiti te, unatoč nastupima, i napuniti baterije za uvijek dinamičnu jesen. Nedavno smo završili s već petim koncertom 'Pozdrav ljetu' kojim sam sa svojim gostima dočekala 21. lipnja prvo ljetno sunce. Obilježili smo i Svjetski dan glazbe, a ovaj koncert na Srđu koji svake godine organiziramo u pet sati ujutro jako je poseban i uvijek me oduševe ljudi kojima nije teško doći ni u četiri sata ujutro kako bismo ulovili mjesto. Ove godine sa mnom je nastupio britanski pijanist Oliver Poole. Svratili su i kolege iz BiH s kojima sam u svibnju bila na Euroviziji, Dalal i Deen, pa smo zajedno i zapjevali. Uskoro ću predstaviti i svoj novi spot koji sam snimala s Oliverom Pooleom koji je drukčiji od svega što sam do sada radila', ispričala je.

Svaki odmor koji provede sa svojim sinom i obitelji za nju je idealan

L??VE #croatia #motherandson

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on



Ana s Oliverom Pooleom, Dalal i Deenom s kojima je nastupala na ovogodišnjem Eurosongu