MAJA ŠUPUT

'Krvnički vježbam i spavam kao Tesla samo četiri sata dnevno'

29.06.2016 u 23:20

Bionic
Reading

Pratitelji Maje Šuput svakodnevno imaju priliku gledati kako se pjevačica zabavlja. Nerijetko ih počasti i provokativnim, golišavijim fotografijama kakve je objavila ovih dana, a koje idu ruku pod ruku s ljetnim vrućinama u Dalmaciji. Maja se nakon uživanja u ljepotama Dubaija i Opatije trenutno odmara u Šibeniku i to sa ženskim društvom

'Putujem po cijelom svijetu, ali Hrvatska je uistinu nešto vrlo posebno. Mala zemlja za veliki odmor', napisala je Maja na svom Instagram-profilu.
 
Čim odradi vikend-gaže, sjedne u auto ili avion i otputuje nekamo na predah.
'Ovo ljeto obići ću sve od Istre do Dubrovnika, nema otoka gdje me neće biti', kaže. Trenutno se odmara sa ženskim društvom u Dalmaciji. Iako je poznata kaopartijanerica, na odmoru, kaže, ustaje vrlo rano.

'Nerijetko odradim i trening. Jučer smo si dale oduška pa smo bile na otoku Kaprije i ondje smo cijeli dan uživale u gastronomskim delicijama. Na moru se ne štedim, ali na svakoj svirci izgubim kilograme', ističe. Dodaje da otkad krvnički trenira, na koncertima ima neviđenu kondiciju.

'Sad mogu izdržati puno duže nego prije pet godina i nikad se skačući ne zadišem. I inače sam imala puno energije, ali sada bez problema odradim svadbu koja traje do deset sati. Jedino me uvijek bole stopala od visokih štikli', smije se Maja. Godinama se, kaže, nije naspavala. Njezin san traje samo četiri sata.

'Ne da mi tijelo da spavam više od toga. Jednostavno se probudim i više ne mogu zaspati. Ali nije mi to nikakav problem, tako je i Tesla spavao', kaže uvijek dobro raspoložena Maja.

You don't get the ass you want by sitting on it!!!!

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Peace. Strange feeling.

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Da da ...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Pozdrav suncu ☀️☀️☀️ perfect sunset after perfect lazy day

A photo posted by majasuput (@majasuput) on