RAJNA RAGUŽ

Bivša Miss Hrvatske uskoro postaje mama

29.06.2016 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon što je prije dva dana Aleksandra Grdić rodila sinčića Nou i postala mama, još će jedna bivša Miss Hrvatske uskoro iskusiti čari roditeljstva. Zanimljivo je kako se Rajna Raguž u travnju prošle godine vjenčala s dugogodišnjim partnerom Tomislavom Čuljkom te je negdje u isto to vrijeme, na godišnjicu braka, doznala kako će im se obitelj uskoro proširiti novim članom

Nedugo nakon što je u travnju ove godine proslavila prvu godišnjicu braka sa svojim dugogodišnjim dečkom Tomislavom Čuljkom, Miss Hrvatske 2001. saznala je sretnu vijest - postat će mama!
Iako nije objavila da je u drugom stanju, Rajna je na svom privatnom facebook-profilu podijelila znakovitu fotografiju, a komentari njezinih prijatelja koji joj čestitaju na novostima bili su očiti. Kroz smijeh se svima zahvaljivala, ne krijući sreću što će se uskoro ostvariti i kroz majčinstvo.

Rajna Raguž postala je Miss Hrvatske davne 2001. Iako je jedno vrijeme radila i kao manekenka, uskoro se povukla iz medijskog svijeta i otkrila novu ljubav - fotografiju.
Krijući se s druge strane objektiva, Rajna se polako počela probijati kao fotografkinja te je u posljednje vrijeme ostvarila i suradnju s jednim internetskim portalom. Najdraže fotografije su joj one na kojima su bebe i mala djeca, stoga ne sumnjamo da će najdraži motiv na budućim fotografijama zasigurno biti njezino dijete.


Na svom facebook-profilu Rajna Raguž objavila je svoju fotografiju, a komentari prijatelja kažu kako na njima blista

300696,434143,410392,14330