BEZ KONKURENCIJE

Ivana Brkljačić nam je priznala koji nogometaš joj je najzgodniji

28.06.2016 u 23:22

Bionic
Reading

U veselom ozračju igrači NK-a Lokomotiva predstavili su nove boje svojih dresova pred utakmicu UEFA lige. Dresovi živih boja oduševili su brojne poznate dame, poput Ivane Banfić i Mije Begović, ali i sportašice - prvakinju u bodi-bildingu Tamaru Posavčić, karatisticu Anamariju Čelan i bacačicu kladiva Ivanu Brkljačić. Proslavljena atletičarka otkrila nam je koje sportove voli pratiti, tko joj je najzgodniji nogometaš i je li zaljubljena

'Novi dresovi NK-a Lokomotiva jako mi se sviđaju. Igrači jednog od naših najboljih nogometnih klubova super su ih prezentirali i želim im dobre nastupe u njima', poručila je Ivana Brkljačić. Bivša hrvatska atletičarka, bacačica kladiva, voli i prati sve sportove.

'Više volim individualne sportove, ali nogomet ne propuštam kad je riječ o nekim važnijim utakmicama', rekla nam je. Među stranim nogometašima nema nekog tko joj se sviđa jer su joj hrvatski nogometaši bez konkurencije.
'Naš najzgodniji nogometaš mi je Vedran Ćorluka, a među stranima nemam favorita jer su mi hrvatski nogometaši najzgodniji', smije se Ivana.

Karijeru uspješne atletičarke, bacačice kladiva, zaključila je 2010. godine nakon čega je, uz Blanku Vlašić i Sandru Perković, ostala zapamćena kao jedna od tri najbolje hrvatske atletičarke posljednja dva desetljeća. Za nju će ljeto biti radno jer se sprema za organizaciju Hanžekovićevog memorijala gdje osam godina obavlja funkciju direktorice tog zagrebačkog atletskog mitinga.


Ivana Brkljačić prati mnoge sportove, a među njima je i nogomet

'Tu ima zaista jako puno posla. Mjesecima prije samoga mitinga započinje frka i posao koji doslovno traje 24 sata dnevno. Ljeto neću imati, eventualno ću iskoristiti koji vikend', kaže. I kad se odmara, njezin odmor vezan je uz posao.

'Još uvijek sam puna entuzijazma, tako da kad se i odmaram, uvijek je to vezano uz posao. Priuštim si trenutke kad mogu uživati s prijateljima na ručkovima i večerama. Zapravo si volim priuštiti hedonistički način života', otkrila je. Kad je riječ o ljubavnom životu, trenutno nema ništa ozbiljno. Lijepa atletičarka priznaje da trenutno ne postoji nitko poseban u njezinu srcu.

'Sama sam trenutno i radim na tome da jedno dulje vrijeme ostanem sama', rekla je kroz smijeh. Osim Ivane, nove dresove NK-a Lokomotiva došle su pogledati i Mia Begović, Anđa Marić, Ankica Dobrić, Ivan Blažičko te mnogi drugi. 


Nove dresove NK-a Lokomotiva prve su vidjele glumica Ankica Dobrić te pjevačica i spisateljica Anđa Marić


I glumica Mia Begović oduševljena je novim dresovima