OPUŠTENI NOGOMETAŠ

Pogledajte tko je razveselio Vedrana Ćorluku nakon poraza na Euru

28.06.2016 u 22:29

Bionic
Reading

Nakon što su doživjeli šok u 117. minuti protiv Portugala i tako ispali u osmini finala europskog prvenstva, hrvatski nogometaši vratili su se u Hrvatsku. Vedran Ćorluka kratko je tugovao što više nisu dio Europskog nogometnog prvenstva i okrenuo se bitnim stvarima u životu – obitelji, svojim najmilijima. Za njegov osmijeh i veselje zaslužan je i njegov pas Oskar, s kojim trenutno uživa na odmoru u Zagrebu

Hrvatski reprezentativac i igrač ruskog nogometnog kluba Lokomotiv Moskva Vedran Ćorluka svaki slobodni trenutak koristi za druženje s djevojkom Frankom, obitelji i prijateljima. No, vrlo posebno mjesto u njegovu životu zauzima i kućni ljubimac Oskar čije fotografije Vedran često dijeli s obožavateljima i iz kojih se može iščitati da zajedno provode dosta vremena.

Koliko voli svog ljubimca, dokazao je prije dva mjeseca istetoviravši na nozi lik Oskija. Riječ je o pasmini šiba inu, najmanjem japanskom špicu i jednoj od najstarijih pasmina na svijetu, odnedavno vrlo popularnoj i kod nas.

Reunited ❤️ oski always makes people happy ???? #shibainu #oski #shibalovers #doggy #zagreb #croatia #holiday

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on

I keep on riding & rolling....????????oski the driver ❤️ #shibainu #shiba #shibalovers #shibadog #shibadrive

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on