NAPOKON ODAHNULI

Sretni dani Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones

27.06.2016 u 17:59

Bionic
Reading

Slavni bračni par proteklih se dana odmarao u Europi, a prva destinacija bila je Mallorca gdje je Douglas prije 30 godina još s bivšom suprugom kupio vilu. Nakon toga posjetili su Nicu, Saint-Tropez, a posljednja postaja bila je Italija i poznato luksuzno ljetovalište Portofino

Za slavnu Velšanku, 46-godišnju glumicu Catherine Zeta-Jones ljetni odmor u Europi sa suprugom i djecom postao je tradicija. Nakon mnogih životnih izazova, bolesti, živčanih slomova i obiteljskih problema, Catherine i 71-godišnji Douglas posljednjih godina odlučili su se više posvetiti obitelji, sinu i kćeri, a manje karijeri. Douglas se posvetio i humanitarnom radu kao ambasador mira Ujedinjenih naroda, a snimanje filmova sveo je na minimum. 


Michael i Catherine snimljeni u Nici proteklog vikenda

No, odmarajući se na Mallorci gdje već skoro tri desetljeća posjeduje vilu, koju dijeli s bivšom suprugom Diandrom, otkrio je kako ga jedan film, koji snima iduće godine itekako veseli, a riječ je o projektu s njemačkim redateljem Tilom Schweigerom.

Slavni supružnici, nakon Španjolske, uživali su u Nici, Saint-Tropezu, a snimljeni su i u talijanskom Portofinu koji je nezaobilazno ljetovalište Gwyneth Paltrow. Da su to za njih bili sretni dani, daleko od obveza i američke svakodnevice, pokazali su i na društvenim mrežama.

Lunch in Portofino, a beautiful day ???? #traveltuesday

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Au revoir France!

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)