BAZEN ILI MORE

Pamela pokazala savršenu liniju, Tony i Pia skok u bazen

27.06.2016 u 13:55

Bionic
Reading

Kako su i gdje prvi ljetni, iznimno topao vikend provele domaće zvijezde, otkrile su na društvenim mrežama. Glazbenici Tony Cetinski i Pamela Ramljak osvježenje su potražili u bazenu, a sportske zvijezde Blanka Vlašić, Sandra Perković i Ivica Kostelić užitak su pronašli u moru

'Nakon uspješnih nastupa i novih pjesama bilo je i vrijeme za malo odmora u čarobnom Rovinju, sve po zaslugama. Svima definitivno preporučujem ovakav odmor, potpuna privatnost, bajkoviti ambijent, a centar 10 minuta od vile. Definitivno sam zaljubljenik i novi fan! Jedan od najljepših odmora', napisala je pjevačica Pamela Ramljak pored jedne od fotografija kojom se pohvalila na Instagramu.

Kad sam rekla dragom da idem par dana sa curama i da sam iznajmila kuću u Istri samo je rekao " odmori se i lijepo se provedite". Nažalost nisu sve žene te " sreće", neke ne smiju otići na kavu sa prijateljicom ako ne traže dopuštenje od supruga a da ne govorim o nekim većim stvarima. Život im je potpuno podređen partneru i stalnom strahu hoće li im on eventualno nešto dopustiti ili ne. Zašto se žene dovedu u takvu situaciju? Nazalost to danas nije rijetkost i kad sam na kavi s takvom curom neugodno mi je pričati o vlastitom suprugu jer on njima zvuči kao svemirac. Drage cure ako ste u vezi sa tipom koji vam već sad brani da nešto obučete, kupite, odete negdje ili vas stalno provjerava ...bjezite glavom bez obzira, takvi kasnije budu još gori a vi postanete nesigurne žene koje ne mogu otići jer vas takvi muškarci uvjere da su za vas premija. Jedino važno je uzajamno poštivanje dvaju osoba i ljubav koja u svojoj biti nije sebicna niti posesivna. To su pravi muškarci koji vole kako spada, i nisu niti malo nesigurni u vas i vaše poštivanje prema njima,niti u sebe, koji vas smatraju jednakim sebi i tretiraju vas tako. Sve drugo je potrošeno vrijeme..... Jako sam zahvalna na svemu pogotovo mužu, obitelji i prijateljima kojima nije problem putovati cijelu noć ili zamoliti svekrvu da dođe čuvati djecu da bi samnom išle u ovaj raj :) cure volim vas i hvala ❤?? @kajafrizure @silvija.ferara #životjelijep #villalucija #istra #cro #pool #luxuryistria #havingfun #pamelaramljak

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on


I Tony Cetinski je uživao na bazenu sa svojom sedmogodišnjom kćeri Pijom iz braka s Ivanom Nobilo. Njihov zajednički skok zabilježen je i kratkim videom.

Nezaboravno ❤️️????Dobro jutro ??????????????☀️☀️☀️☀️??????

Videozapis objavljuje toni cetinsky????♊️ (@tonicetinsky)


Giuliano je proteklog vikenda otvorio sezonu kupanja, ali u moru.
'Dosad se još nisam stigao okupati pa sam to nadoknadio tijekom vikenda. Na ovu žegu lipo se bilo konačno baciti u more. Okupao sam se na plaži Bajnice kraj Splita', rekao nam je pjevač.

Naša najbolja bacačica diska Sandra Perković predah od treninga iskoristila je za uživanje na plaži ispred medulinskog hotela.
'Nema kupanja, ali ima sunčanja i friziranja', napisala je pokraj fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović u moru se osvježila sa svojom četveromjesečnom kćerkicom Zorkom. Dizajnerica je jedva dočekala njihovo prvo zajedničko kupanje u moru jer su i ona i njezin dečko Marin pravi zaljubljenici u more.

Samo plivaj... samo plivaj... ?? #mojamalaribica #volisekupat #babyfloat #samoplivaj

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on


Glumica Petra Dugandžić nije odoljela osvježenju u moru.

A girl can #dream #wishfulthinking #naturalhabitat #live #love #bepatient #grateful #actresslife

A photo posted by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on


Pjevačica Ivana Marić s prijateljima i obitelji odmarala se na rijeci Trebižat u Hercegovini, a nakon toga se preselila na morsku plažu.

Frendice velike i male #friends #neighbors

A photo posted by Ivana Marić (@theivanamaric) on

A kaj ćeš!

A photo posted by Ivana Marić (@theivanamaric) on


Pjevač Marko Tolja nije išao daleko da se osvježi. Okupao se na plaži u rodnoj Rijeci.

Prvi dan ljeta - drugo kupanje ☀️??

A photo posted by Marko Tolja (@marko.tolja) on


'Nakon 1.000 prejedrenih milja, moj brodić pronašao je svoj novi dom u Marina Kaštela. Evo jednog zajedničkog selfieja s vrha jarbola', piše pored fotografije Ivice Kostelića koju je objavio na svom facebook-profilu. Obožavatelji su mu poželjeli ugodan odmor.

Blanka Vlašić odmarala se u društvu brata Luke Vlašića na plaži i u Beach Baru Corto Maltese.

☀️???? @lukavlasic

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on


RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ovog puta nije objavila svoju, ali je zato na Instagramu objavila fotografiju supruga Mateja s kćeri Enom kako uživaju na plaži, pored mora.

Tata i kcer... ❤️#ljubavnajveca #myprecious #ena #nisamjauteglirasla @matejpasalic

A photo posted by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on


Neki kraj mora, a glumac Slavko Sobin pohvalio se fotografijom ispod površine mora u pozi lotusa za meditaciju.

Zen. #goprohero #gopro #goprooftheday #summer2016 #summer #underwater #underwaterphotography

Fotografiju objavljuje Slavko Sobin (@slavkosobin)